Genç kadının 1 yıllık emeği, bir piercing yüzünden boşa gitti! Sınav yerine hastaneye koştu - Son Dakika
Güncel

Genç kadının 1 yıllık emeği, bir piercing yüzünden boşa gitti! Sınav yerine hastaneye koştu

İstanbul Kartal'da Selda Eren isimli genç kadın, Temel Yeterlilik Sınavı için gittiği okula kaşındaki ve dudağındaki metal takı piercing yüzünden sınava alınmadı. Eren sınav yerine takıyı çıkarmak için hastaneye gitti ama bu sefer de sınava yetişemedi.

18.06.2022 12:36  Güncelleme: 14:10

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nin birinci oturumu olan TYT sınavı saat 10.15 itibariyle tüm yurtta başladı. Kartal, Burak Bora Anadolu Lisesi'ne gelen adaylar kimlik kontrollerinden sonra binaya alındı. Üzerinde eşya olan adaylar, görevliler tarafından uyarılarak eşyalarının emanete bırakılmasını istendi. Kimliksiz gelen bir kişi, görevlilerden tarafından sınava alınmayarak binadan dışarıya çıkarıldı. Sınava kaşında ve dudağında peircingle gelen Selda Eren, görevliler tarafından uyarıldı. Uyarılar üzerine hastaneye gidip piercinglerini çıkararak okula gelen Eren, kapıların kapanması üzerine sınava alınmadı.

SINAV YERİNE SOLUĞU HASTANEDE ALDI

Taktığı piercing nedeniyle sınava alınmayan Selda Eren, "Sınav yeni başladı. Bence alınabilir. Kaşımda ve dudağımda piercing vardı. Onları çıkaramadım. Hastaneye gidip çıkartmak zorunda kaldım. Ondan dolayı giremedim. Sınavı bayadır bekliyordum. Başkalarının sınava girmeleri için ısrar ettim. Onlar girdi ben giremedim" dedi. Maltepe Prof. Dr. Mustafa Zengin Ortaokulu'nda da bir kişinin kapıların kapanması üzerine sınava alınmaması üzerine, dışarıda bekleyen aday yakınlarıyla okul görevlileri arasında sözlü tartışma yaşandığı görüldü.

Genç kızın 1 yıllık emeği, bir piercing yüzünden boşa gitti! Sınav yerine hastaneye gitti
Genç kadının 1 yıllık emeği, bir piercing yüzünden boşa gitti! Sınav yerine hastaneye koştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç kadının 1 yıllık emeği, bir piercing yüzünden boşa gitti! Sınav yerine hastaneye koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Azalea Wu: Ablacım ağlamanın anlamı yok sınavla alakan olsa önceden çıkarır sınav yerine giderdin. Herkese uygulanan bir kural sana ayrıcalık mı tanınması gerekiyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement