Kartepe'de Bisikletini Almayan 5. Sınıf Kalmadı - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Bisikletini Almayan 5. Sınıf Kalmadı

Kartepe\'de Bisikletini Almayan 5. Sınıf Kalmadı

Kartepe ilçesinde ilkokul 5. Sınıf öğrencilerinin yüzünü dağıttığı bisikletlerle güldüren Başkan Üzülmez önceki gün de Uzuntarla Kubilay Ortaokulu ve Bahçeşehir Okulu öğrencilerini sevindirdi.

03.06.2016 15:20  Güncelleme: 15:23

Geçen yıl 1650 ilkokul 5. Sınıf öğrencisine okul ve karne hediyesi olarak bisiklet dağıtan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu yıl da ilçe genelinde özel ve resmi okulda 1600 bisikleti okullar kapanmadan Kartepeli çocuklarla buluşturdu.

İlçe genelinde özel ve resmi 27 okulda bisiklet dağıtan Başkan Üzülmez, gittiği tüm okullarda çocuklara yaşattığı mutlulukla gurur duydu.

Başkan Üzülmez'e hediye bisikletleri için teşekkür eden Kubilay ve Bahçeşehir öğrencileri, "Bir bisikletin çocuklar için anlamını hepiniz bizden daha iyi bilirsiniz. Sizlere çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarım adına söz veriyorum, bisikletlerimizi dikkatli kullanacağız, trafik kurallarına uyacağız" dedi.

İlçe protokolünün de ilgi gösterdiği bisiklet dağıtım törenlerinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Ali de, bisikletin insan hayatındaki önemine değindi. Ali, "Toplumun her alanında olduğu gibi eğitim camiasına da sağladığı destek ve katkılar için Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ederim" dedi.

Kartepe'de "Şimdi Kartepe Zamanı"

Başkan Üzülmez, "Kartepemizde özel ve resmi okul, başarılı ve başarısız öğrenci ayırımı yapmadan eğitim gören bütün 5. Sınıf öğrencilerine bisiklet veriyoruz. Güçlü devletimizin temsilcisi yerel yönetimler olarak bizler, çocuklarımızın hem ruhsal hem de fiziksel gelişimlerini tamamlamalarına destek sağlayarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz" dedi.

Bisiklet kullanmaya uygun olan ilçemizde, bisiklet yollarını da inşaa ettiklerini kaydeden Başkan Üzülmez, "Gelişen ve büyüyen Kartepemizin, "Şimdi Kartepe Zamanı" sloganından hareketle artık turizmiyle, ticaretiyle, okullarıyla tamamen bilinen ve tercih edilen bir ilçe olması hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Bisikletleri ve kasklarını kullanarak yaşadıkları yeri gezerek daha iyi tanımalarına da imkan sağladıklarını belirten Başkan Üzülmez, "Karne hediyesi bisikletlerinizi dikkatli bir şekilde kasklarıyla birlikte iyi günlerde kullanmanızı diliyoruz. Bisikletleriniz hayırlı olsun" dedi. Başkan Üzülmez, protokol üyeleri ile birlikte öğrencilere bisikletlerini hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Bisikletini Almayan 5. Sınıf Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement