Kartepeli Minikler İbn-i Sina'yı Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Kartepeli Minikler İbn-i Sina'yı Unutmadı

Kartepeli Minikler İbn-i Sina\'yı Unutmadı

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, gerçekleştirdiği faaliyetlerle çocukların kendilerini geliştirmesine yardımcı olurken, bilgi ile donatılmalarına da imkân sağlıyor.

03.09.2018 08:44  Güncelleme: 08:43

Okuyan, düşünen, düşündüğünü ifade edebilen ve en önemlisi değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmeyi amaç edinen Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, uzman eğitmenler gözetiminde çalışmalarına devam ediyor. Türk-İslam âlimlerinin isimlerinin verildiği 17 Bilgi evi, önemli gün ve haftalarda düzenlediği genel-kültür programları ile Türk ve İslam dünyası âlimlerini ve topluma kazandırdıkları hakkında söyleşilerine devam ediyor.

İBN-İ SİNA'NIN HAYATI ANLATILDI

Adını Türk ve İslam dünyasının en önemli bilim adamlarından biri olan İbn-i Sina'dan alan ve Rahmiye Mahallesi'nde hizmet veren İbn-i Sina Bilgi Evi, her yıl çeşitli etkinliklerle kutladığı İbn-i Sina Haftasını bu yılda unutmadı. Bu yıl İbn-i Sina'yı canlandıran bilgi evi öğrencisi Büşra Kılıç, hekimlerin babası, fizikçi, yazar ve bilim adamı olan İbn-i Sina'nın hayatı ve pozitif bilimlere olan katkılarını Fatih Sultan Mehmet, Ömer Seyfettin ve Yunus Emre Bilgi Evi'nde bulunan arkadaşlarına anlattı.

ÜZÜLMEZ'E TEŞEKKÜR

İbn-i Sina'nın hayatını merakla dinleyen öğrenciler, anlatımı gerçekleştiren arkadaşları Büşra Kılıç'a ve eğitmenlerine teşekkür etti. Öğrenciler, bilgi evi etkinliklerinden duydukları memnuniyeti bildirerek, aktif ve verimli olarak yürütülen Bilgi Evleri Projesi için Başkan Üzülmez'e teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepeli Minikler İbn-i Sina'yı Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement