Kayıp Gencin Cesedinin Irmakta Bulunması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayıp Gencin Cesedinin Irmakta Bulunması

14.06.2014 14:41

Berdan Irmağı'nda cesedi bulunan kişinin cenazesi, Adana'da yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde kaybolduktan sonra cesedi Berdan Irmağı'nda bulunan kişinin cenazesi Adana'da yakınlarına tesim edildi.

Dün Berdan Irmağı'nda bulunarak Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilen 26 yaşındaki Rıza Bayram'ın cenazesinde otopsi işlemi tamamlandı. Çevik kuvvet ekipleri, dün arama çalışmaları sırasında ve cesedin bulunmasının ardından yaşanan gerginliği göz önünde bulundurarak, otopsinin yapıldığı kurum çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Cenazenin morgdan alınışı sırasında bir grup Kürtçe sloganlar attı. Daha sonra Bayram'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Tarsus'a götürüldü.

Rıza Bayram, Fahrettin Paşa Mahallesi'nde kaybolduktan sonra Berdan Irmağı'na düşmüş olabileceği ihtimali üzerine sualtı ekiplerince ırmakta iki gün süreyle arama yapılmıştı.

Arama çalışmaları sırasında bölgede güvenlik önlemi alan polisle mahalle sakinleri arasında arbede yaşanmış, bir polis yüzünden yaralanmıştı. Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'un aile yakınlarıyla görüşüp teskin etmesi üzerine sona eren gerginlik, Bayram'ın cesedinin bulunmasının ardından yeniden başlamış, çıkan olaylarda taş atan ve polis araçlarına zarar veren gruba biber gazıyla müdahalede bulunulmuştu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp Gencin Cesedinin Irmakta Bulunması - Son Dakika


Advertisement