Kaymakam Huzeyfe Citer, Kobani Eylemlerinde Zarar Gören Okulları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Huzeyfe Citer, Kobani Eylemlerinde Zarar Gören Okulları İnceledi

Kaymakam Huzeyfe Citer, Kobani Eylemlerinde Zarar Gören Okulları İnceledi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Huzeyfe Citer, Kobani bahanesiyle gerçekleştirilen eylemlerde zarar gören okullarda inceleme yaptı.

11.10.2014 14:40

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Huzeyfe Citer, Kobani bahanesiyle gerçekleştirilen eylemlerde zarar gören okullarda inceleme yaptı.

Kaymakamı Citer, Mille Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Öner Ağrıdağ ile birlikte Kobani eylemlerinde zarar gören okulları inceledi. Hürriyet Mahallesinde bulunan Hürriyet İlkokulu'nda tahribat ile ilgili okul yöneticilerinden bilgi alan Kaymakam Citer, okuldaki hasarın bir önce giderilmesi için talimatı verdi. Dikmeler Ortaokulu'nu da ziyaret eden Citer okulun durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Dikmeler Ortaokulunda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Citer öğretmenlerden eğitimi aksamadan devam edebilmesi için özverili davranmalarını istedi. Öğretmenler olayların devam ettiği süre boyunca eğitimi devam ettiğini, fakat bazı asılsız haberler yüzünden bazı velilerin eğitim-öğretime ara verildiğini düşünerek çocuklarını okula göndermediklerini kaydetti. Citer, olası bir sıkıntı durumuna aramaları için öğretmenlerine cep telefon numarası vererek, istedikleri zaman kendisine ulaşabileceklerini söyledi. Öğrencilerle de sohbet eden Citer'den bir öğrencinin talebi dikkat çekti. Öğrenci, "Lütfen, okulumuzu yakmasınlar" diyerek, Kaymakam Citer'den yardım istedi. Ciner, öğrenci ile yakından ilgilendi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Huzeyfe Citer, Kobani Eylemlerinde Zarar Gören Okulları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement