Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, köy ve Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.
Suşehri Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Uzunoğlu, köylerdeki genel sorunun başında alt yapı ve parke çalışmalarının yer aldığını söyledi.
Bu konuların zaman içerisinde el birliğiyle çözüleceğini belirten Uzunoğlu, "Devlet ve vatandaş işbirliği içerisinde tüm sorunlarımız giderilecektir. Devletimiz parke veriyorsa, işçiliğini köylülerimiz karşılayacaktır. Yani hep birlikte köylerimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz." dedi.
Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise belediyenin çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirdi.
Yüksel, 3 yıllık süre içerisinde güzel çalışmalara imza attıklarını, bu yıl ise daha güzel çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
Son Dakika › Güncel › Kaymakam Uzunoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.