Kaynarca 1962 Doğumlular, 5. Buluşmasını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Kaynarca 1962 Doğumlular, 5. Buluşmasını Gerçekleştirdi

Bundan tam 45 yıl önce ilkokulu birlikte okuyan Kaynarca 1962 doğumlular, 5'inci buluşmasını gerçekleştirdi. Her yıl biraraya gelen arkadaşlar, eski günleri yad ederek, nostalji yaptı.

15.06.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nostalji havasında

Her yıl biraraya gelerek geleneksel hale getiren Kaynarca 1962 doğumlu ilkokul arkadaşları, 5'inci buluşmasını da şenlik havasında gerçekleştirdi. 45 sene önce ilkokulu birlikte aynı okulda okuyan Kaynarca 1962 doğumlular, yıllar sonra eski günleri yad ederek, hasret giderdi. Birbirleriyle özlem gideren arkadaşlar, eski günleri yad ederek, nostalji yaşadı. Şenlik havasında geçen buluşmada, hoş ve neşeli vakitler geçiren eski arkadaşlar, adeta hayatının en keyifli anlarından birini yaşadı.

Süt kuzusu sürprizi

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel'inde aralarında bulunduğu buluşmada arkadaşlarına sürpriz yapan Azmi Çelebi, 5 adet süt kuzusunu tandır fırınına vererek, ikramda bulundu. Yemek sonrası davul ve klarnet eşliğinde doyasıya eğlenen Kaynarca 1962 doğumlu sınıf arkadaşları, sevgi, saygı ve hoşgörü ile dostluğun lezzetini doya doya yaşadı. Sınıf arkadaşlarından Saka Piliç sahibi İşadamı Hasan Saka, Kaynarca Kocapınar çocuklarına sevgi ve selamlarını iletirken, seneye yapacakları buluşmanın ise daha farklı olacağını d hatırlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaynarca 1962 Doğumlular, 5. Buluşmasını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement