Kayseri'den "HALEP'TE İnsanlık Ölmesin!" Kampanyasına Her Ay 10 Tır Yardım - Son Dakika
Güncel

Kayseri'den "HALEP'TE İnsanlık Ölmesin!" Kampanyasına Her Ay 10 Tır Yardım

Kayseri\'den "HALEP\'TE İnsanlık Ölmesin!" Kampanyasına Her Ay 10 Tır Yardım

"Halep'te İnsanlık Ölmesin!" yardım kampanyası kapsamında İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubemizce 27 Mayıs Cumartesi günü teravih namazı sonrası Ahmet İnci Camii önünden 10 TIR un yardımı, dualarla yola çıktı.

29.05.2017 08:34  Güncelleme: 08:35

Uğurlama merasimine Kayseri Valimiz Sayın Süleyman Kamçı, İl Müftümüz Doç. Dr. Sayın Şahin Güven, İl Müftü Yardımcımız Sayın Tandoğan Topçu, Melikgazi İlçe Müftüsü Sayın Musa Dolar, Talas İlçe Müftüsü Sayın Esat Yapıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yardım TIR'larının uğurlama programında konuşan İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, daha önceden belirlendiği ve söz verildiği üzere, Suriyeli kardeşlerimiz için her ay 10 TIR un yardımını göndermekten duydukları mutluluğu ifade etti.

İl Müftümüz Sayın Güven, "İl Müftülüğü olarak Kayseri'den bölgeye şimdiye kadar 225 TIR yardım gönderdik. Biraz sonra göndereceğimiz 10 TIR yardım ile birlikte bölgeye toplam 235 Tır yardım göndermiş oluyoruz. Halep, el-Bab, Cerablus, Kalkamış ve Azez gibi bölgelerdeki mağdur, muhtaç ve mazlum kardeşlerimize ulaştırılacak bu un yardımı TIR'larının toplanmasında, hazırlanmasında ve bütün aşamalarında emeği geçen herkese ve özellikle de Din Gönüllüsü kardeşlerime çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kayseri Valimiz Sayın Kamçı, bu yardım tırlanın hazırlanmasında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ederek, Kayserili vatandaşlarımızın bir kez daha yardım severliliğini gösterdiğini ifade etti.

Daha sonra İl Müftümüz Sayın Güven tarafından yapılan dua ile yardım konvoyu bölgeye uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri'den 'HALEP'TE İnsanlık Ölmesin!' Kampanyasına Her Ay 10 Tır Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement