Kayseri Şehidin Babası Kılıçdaroğlu'na Hacca Gitmek İstediğini Söyledi - Son Dakika
Güncel

Kayseri Şehidin Babası Kılıçdaroğlu'na Hacca Gitmek İstediğini Söyledi

Kayseri Şehidin Babası Kılıçdaroğlu\'na Hacca Gitmek İstediğini Söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halkçı Gençlik Derneği'nin düzenlediği konferansın ardından ilk olarak Ankara'daki bombalı saldırıda şehit olan Ayşegül Pürnek ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

27.02.2016 19:35

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halkçı Gençlik Derneği'nin düzenlediği konferansın ardından ilk olarak Ankara'daki bombalı saldırıda şehit olan Ayşegül Pürnek ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu daha sonra Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa'nın Kayseri'deki eşinin ailesini ziyaret etti. Buradaki ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, bu kez de son olarak Diyarbakır-Sur'da şehit olan Burhan Kaplan'ın ailesini Melikgazi İlçesi Ağırnas Mahallesi'nde ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu.

Burada Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile de karşılaşan Kılıçdaroğlu tokalaştıktan sonra taziye çadırında şehit babası Aytuner Kaplan ile de görüştü. Burada konuşan Kılıçdaroğlu, "Terör nereden gelirse gelsin, herkes terörü lanetlemelidir. Çünkü terör bir insanlık suçudur. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Bu nedenle teröre karşı birlik olmalıyız" dedi. Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamanın ardında söz alan bir kişi 'Genel Başkanım birlik olun, terörü hep birlikte bitirin' dedi.

Bu arada ehit Burhan Kaplan'ın babası Aytuner Kaplan, Kılıçdaroğlun'a Hacca gitmek istediğini söyledi. Bu esnada Kılıçdaroğlu, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'e, "Şehidimizin babası Hacca gitmek istiyor, bu konuda Diyanet İşleri Başkanı ile de görüşelim ve bu talebi iletelim, takipçisi olalım" dedi. Bu konuda basın mensuplarının sorusu üzerine açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Şehit babasının bu talebini yerine getirmek benim görevim" diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Şehidin Babası Kılıçdaroğlu'na Hacca Gitmek İstediğini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement