Kayseri Sevgililer Günü Özel Hediyeler 'Aşkpirin, Aşk Konservesi' - Son Dakika
Güncel

Kayseri Sevgililer Günü Özel Hediyeler 'Aşkpirin, Aşk Konservesi'

Sevgililer günü özel hediyeler 'Aşkpirin, Aşk Konservesi'Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili Kayserili esnaf hazırlıklara günler öncesinde başladı.

31.01.2017 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgililer günü özel hediyeler 'Aşkpirin, Aşk Konservesi'

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili Kayserili esnaf hazırlıklara günler öncesinde başladı. Birbirinden farklı hediyeliklerin yer aldığı hediyelik eşya mağazalarında en dikkat çeken hediyeler Aşkpirin, Aşk Konservesi ve Aşk çeki oldu.

Her yıl sevgililer tarafından coşku, aşk ve romantizmle kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü için Kayseri esnaflar, sevgililere sürpriz hediyeler tasarlamaya başladı. Kocasinan Yeraltı çarşısı esnaflarından Hasan Çalışır ve Fahriye Gezer, 14 Şubatla ilgili sürpriz hediyeler hazırladıklarını belirterek " 14 Şubatla ilgili her bütçeye uygun sayısız hediyelik eşya hazırladık. 5 TL'den başlayan Sevgililer Günü hediyeliklerimiz 400 TL'ye kadar bulunuyor. Hazırladığımız Sevgililer günü hediyelikleri içinde en dikkat çeken hediyelikler içinde kapsul hap şeklinde not kağıtlarının yer aldığı Aşkpirin, yılın 365 günün sevgilinize bağlılığınızı anlatabileceğiniz Aşk Çeki be yine içerisinde farkı hediyelerin yer aldığı Aşk konservesi bulunuyorö dedi.

Hem ucuzluğu hem de gösterişiyle oldukça dikkat çeken bu ürünler, 14 Ocak Sevgililer Günü öncesi evli, nişanlı ya da sevgili olan herkese hitap ediyor. Sevginin alınacak hediyelerle ölçmesinin mümkün olmadığı söyleyen hediyelik eşyacı Hakan Çalışır, " Sevgililer sadece 14 Şubat'ta her zaman birbirlerini hatırlamamalıdır. Günler öncesinden yaptığımız hazırlıklar neticesinde yeni yeni sevgililerden özel siparişler almaya başladık. Herkesi bütçeleri doğrultusunda hediye almaya davet ediyorumö diye konuştu.

Kayseri Sevgililer Günü Özel Hediyeler \'Aşkpirin, Aşk Konservesi\'
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Sevgililer Günü Özel Hediyeler 'Aşkpirin, Aşk Konservesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement