Kazada Hayatını Kaybeden Anne, Baba ve Çocukları Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Hayatını Kaybeden Anne, Baba ve Çocukları Toprağa Verildi

Adana'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne, baba ve 7 yaşındaki çocukları, Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

24.03.2014 12:20

Adana'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne, baba ve 7 yaşındaki çocukları, Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dün akşam iddiaya göre Mustafa Boyacı (44), eşi Iraz Boyacı'nın (38) annesini görmek için çocukları Mustafa Mert Boyacı (7) ve Merve Boyacı (12) ile birlikte 01 RC 130 plakalı otomobiliyle sabah saatlerinde Adana'dan Kozan'a gitti. Akşam saat 17.00'de ise Kozan'dan Adana'ya gelmek için Boyacı hareket etti. Boyacı, saat 17.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçesine bağlı Mustafalar köyü yakınlarına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Takla atarak metrelerce sürüklenen otomobil, Kozan Yolu'nda refüjde durabildi. Kazada anne, baba ve iki çocukları ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne, baba ve 7 yaşındaki Mustafa Mert'in hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan 12 yaşındaki Merve Boyacı ise hemen hastaneye kaldırıldı. Ölenlerin cesetleri ise ceset torbasına konularak savcının incelenmesinden sonra hastane morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden aile fertlerinin cenazeleri, bu sabah toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na getirildi. Cenazeye Boyacı ailesinin yakınları, Boyacı'nın Temsa'daki mesai arkadaşlarının yanı sıra yüzlerce kişi katıldı. Ayrı ayrı kılınan cenaze namazının ardından cenazeler omuzlarda son yolculuğuna uğurlandı. Boyacı ailesinin yakınları cenazeler götürülürken gözyaşlarına boğuldu.

Aileden tek sağ kalan Merve Boyacı'nın ise dalağının alındığı ve ciğerlerinin çok zarar gördüğü, bu nedenle hayatta kalma mücadelesinin devam ettiği öğrenildi. - ADANA

Kazada Hayatını Kaybeden Anne, Baba ve Çocukları Toprağa Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Hayatını Kaybeden Anne, Baba ve Çocukları Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement