Kazankaya Kanyonu'na 5 Dağ Keçisi Daha Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Kazankaya Kanyonu'na 5 Dağ Keçisi Daha Bırakıldı

Yozgat'ın Aydıncık ilçesindeki Kazankaya Kanyonu'na turizme katkı sağlamak amacıyla 5 dağ keçisi daha bırakıldı. Toplamda 10 keçi bölgeye salındı.

26.08.2024 11:49

Yozgat'ın Aydıncık ilçesindeki Kazankaya Kanyonu'na 5 dağ keçisi daha bırakıldı.

Valilik tarafından Kazankaya Kanyonu'nun turizme kazandırılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda, Mersin Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden temin edilen dağ keçileri, araçlarla getirilerek Kazankaya Kanyonu'nda doğal ortama bırakıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünce bölgeye 20 dağ keçisinin bırakılmasının planlandığı, şu ana kadar toplamda 10 keçinin bölgeye salındığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazankaya Kanyonu'na 5 Dağ Keçisi Daha Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement