Kedilerine Yabancı Liderlerin Adını Verdi - Son Dakika
Güncel

Kedilerine Yabancı Liderlerin Adını Verdi

Kedilerine Yabancı Liderlerin Adını Verdi

VAN'da 2 çocuk annesi Rezzan Bayram, evinde 9 kedi besliyor.

29.03.2017 11:51

VAN'da 2 çocuk annesi Rezzan Bayram, evinde 9 kedi besliyor. Kedileri için özel oda hazırlayan ve onlara bebek gibi bakan Bayram, Van Kedisi'nden dünyaya gelen 4 yavruya yabancı ülke liderlerinin adlarını verdi. Bayram, siyah kediye Obama, diğerlerine ise Çipras, Putin ve Hollande ismleri taktı.

Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı'nda yöneticilik yapan Rezzan Bayram, kızının kedi istemesiyle, 2 yıl önce Van Kedisi edindi. Kedi tutkusu artan Bayram, şu anda 9 kedisiyle birlikte yaşıyor. Bayram, evin her tarafında dolaşan kedilere gözü gibi bakıyor. Kedilerini çok sevdiğini ve onların enerjisiyle güne başladığını anlatan Bayram, "Herşey kızımın bir Van Kedisi istemesiyle başladı. Kızımın kedisine yaklaşımı sevgisi bende de bir hayranlık oluşturdu. Van Kedisi beslemeye başladım. Bir de eşi olsun dedik ve onlardan da yavru kediler oldu. 34 kedi, bu evde dünyaya geldi. Bunlardan bazılarını bakacağına gerçekten emin olduğum yakınlarıma verdim. Çevremize de bu kedi sevgisini aşılamış olduk. Şu anda evde 9 kedim var. Kediler gerçekten psikolojik olarak insanın ruhunu besleyen hayvanlar. Her birinin kendine özgü yapısı ve kişiliği var" dedi.

Bayram'ın evindeki kedilerin bir özelliği de dünya liderlerinin isimlerini taşıyor olması. Van kedisinden dünyaya gelen siyah kediye Obama ismini veren Bayram, "Son yavru kedilerimizin isimleri dünya liderlerimizin isimlerinden oluşuyor. Tek göz anne ve baba kedilerden 5 ay önce 4 farklı yavrusu oldu. Siyah kedimize Obama ismini verdim. Daha sonra birine lider ismi verip, diğerlerine normal isim verip ayrımcılık yapmak istemedim. ve diğer yavru kedilerimize de diğer dünya liderlerinin isimlerini verdim. Şu anda Obamamız, Çiprasımız, Putinimiz, ve Hollande var. 4 dünya liderimiz artık bu evde tek göz anne babanın yavrusu olarak yaşamlarını sürdürüyorlar" diye konuştu.

Kedilerine bebek gibi bakan Bayram onlar için özel bir odada hazırladı. Kediler için hazırladığı odada bir koltuk takımı, kedilerin uyuyacağı özel yataklar, oyuncaklar bulunuyor. Kedilerin mama ile beslendiğini anlatan Bayram, evdeki yemekleri de ek olarak verdiğini söyledi. Bayram, "Bize getirdiği sevgi dünyası yaptığımız bütün masrafların üzerinde. Kedisiz evler artık bana biraz da neşesiz evler gibi geliyor. Eşim de kedileri çok seviyor. Fakat sayıları artınca bu kadar fazla olmaması gerektiğini düşünüyor" dedi.

- Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kedilerine Yabancı Liderlerin Adını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement