Kemal Salman Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Kemal Salman Seçim Sonuçları

Kemal Salman Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Ağaçören belediye başkan adayı olan Kemal Salman isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Ağaçören belediye başkan adayı olan Kemal Salman isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Aksaray Ağaçören ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Kemal Salman isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Aksaray Ağaçören adayı Kemal Salman kimdir? AK Parti Aksaray Ağaçören adayı Kemal Salman yüzde kaç oy aldı?

Kemal Salman Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Aksaray Ağaçören belediye başkan adayı olarak gösterilen Kemal Salman Ağaçören ilçesinde % 47,34 oranında oy almıştır. Ağaçören ilçesinde % 47,34 oranında oy olan Kemal Salman adlı AK Parti adayı toplamda 853 adet oy sayısına ulaştı.

Kemal Salman Kimdir?

Kemal Salman Seçim Sonuçları

1985 yılında Aksaray'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ağaçören'de tamamlayan Salman, lise eğitimini Aksaray'da aldı. Azerbaycan'da eczacılık bölümünü bitiren Salman, 2013 yılında memleketinde açtığı eczaneyi işletmektedir. Salman, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Aksaray Ağaçören ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Kemal Salman Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement