Kıbrıs Müzakereleri Yarın Ankara'da Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Güncel

Kıbrıs Müzakereleri Yarın Ankara'da Masaya Yatırılacak

Türkiye ile KKTC arasındaki sosyal ve kültürel bağları geliştirmek, ekonomik alanda katkı sağlamak ve KKTC’deki yüksek potansiyelin üretime dönüştürülmesine vesile olmak için faaliyetler gerçekleştiren Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya), üstlendiği misyon doğrultusunda geleneksel olarak düzenlemekte olduğu çalıştayların dördüncüsünü Ankara’da yarın yapıyor.

23.05.2014 15:15

Türkiye ile KKTC arasındaki sosyal ve kültürel bağları geliştirmek, ekonomik alanda katkı sağlamak ve KKTC'deki yüksek potansiyelin üretime dönüştürülmesine vesile olmak için faaliyetler gerçekleştiren Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya), üstlendiği misyon doğrultusunda geleneksel olarak düzenlemekte olduğu çalıştayların dördüncüsünü Ankara'da yarın yapıyor.

24 Mayıs 2014 tarihinde İlci Residence Otel'de gerçekleştirilecek " Kıbrıs'ta Çözüm Sonrası Beklentilerin Karşılanması" konulu Çalıştay da, Kıbrıs'ta devam etmekte olan toplumlararası müzakerelerde tartışılan konular ve tarafların bu konularla ilgili değerlendirmeleri masaya yatırılacak. Çalıştay sonrası hazırlanacak raporlar Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC devlet yetkililerine sunulacak.

Çalıştaya, başta KKTC Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Dr. Sibel Siber olmak üzere TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Prof.Dr. Fırat Purtaş, TBMM. Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Kıbrıs konusunda çalışmalarıyla tanınan akademisyenler, bürokratlar, KKTC ve Türkiye'den kanaat önderleri ve gazeteciler katılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kıbrıs Müzakereleri Yarın Ankara'da Masaya Yatırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement