Kılıç Erzurumlular'a Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Kılıç Erzurumlular'a Konuk Oldu

Kılıç Erzurumlular\'a Konuk Oldu

Fahim Kılıç önceki akşam Köseköy Tepecik Mahallesi'nde Bulunan Erzurum Aşkale Demirkıran Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

02.12.2013 16:48

Ak Parti Kartepe Belediye Başkan Aday adayı ve İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç önceki akşam Köseköy Tepecik Mahallesi'nde Bulunan Erzurum Aşkale Demirkıran Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

ERZURUMLULAR'A ZİYARET

Kılıç, Ankara dönüşü ayağının tozuyla ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Önceki akşam Tepecik Mahallesi'nde bulunan Erzurum Aşkale Demirkıran Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden Kılıç'a, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Yazıcı ve AK Parti Kartepe İlçe Yöneticileri de eşlik etti.

BİRLİKTE KARTEPEYİZ

Kılıç ve beraberindekiler Dernek Başkanı Metin Çomak ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Esnaf ve kahvehane ziyaretlerinin yanısıra hemşehri derneklerini de ziyaret etmeye çalıştığını ifade eden Kılıç, ilçemizin kozmopolit bir bölge olmasının bir avantaj olduğunu söyledi. Birlikte Kartepe olduklarının altını çizen Kılıç; "Doğusuyla, batısıyla, güneyiyle, kuzeyiyle biriz ve bütünüz. Ayrımız gayrımız yok. Kültürel farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Birliğimiz ve kardeşliğimiz her daim sürsün" ifadelerini kullandı.
Dernek Başkanı Metin Çomak'ta ziyarete ilişkin Kılıç ve beraberindeki İl Genel Meclis Üyesi Yazıcı ve ilçe yöneticilerine teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kılıç Erzurumlular'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement