Kimler Romney "Seviyor"? Kimler Obama "Seviyor"? - Son Dakika
Güncel

Kimler Romney "Seviyor"? Kimler Obama "Seviyor"?

Kimler Romney "Seviyor"? Kimler Obama "Seviyor"?

MicroStrategy'nin Sosyal Zeka Platfomu Wisdom, 5 milyona yakın ABD Facebook kullanıcısının genel siyası tercihleri hakkında güçlü analizler sağladı.

08.11.2012 15:32

Romney ve Obama'nın "MicroStrategy Wisdom Uygulaması", tarihi seçimin en stratejik anlarında başkan adaylarına Facebook üzerinden anlık analizler sunarak seçmenlerin siyasi eğilimleri ve farklı özellikleri hakkında kritik fikirler verdi.

Analizler kişisel, toplu ve anonim Facebook profilleri arasından "Likes" ve "Check-in" özellikleri kullanılarak sağlandı. MicroStrategy Wisdom, seçimler boyunca Barack Obama ve Mitt Romney'e Facebook'taki 535,000 Obama ve 172,000 Romney hayranı arasından karşılaştırmalı olarak; siyasi eğilimleri, beklentileri, kim oldukları, nerede yaşadıkları, nerede yemek yedikleri, ne içtikleri, ne okudukları, ne seyrettikleri, ne dinledikleri ve nasıl vakit geçirdikleri hakkında ülke çapında tüm eyaletlerden toplanan veriler ile anında analizler sundu.

MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Michael J. Saylor Wisdom'ın ABD seçimlerinde oynadığı kritik rol ile ilgili şunları söyledi; "Wisdom, siyasi seçimler ve kampanyalar için çok güçlü analizler sunan stratejik bir araç. Sonuçları saniyeler içinde gelişmiş tablolarla üretiyor. Wisdom, siyasi ve kurumsal kampanyalarda liderlere gerçek zamanlı olarak enerjilerini en doğru hedefe yönlendirmelerini sağlayacak fırsatlar sağlıyor."

MicroStrategy Wisdom "Sosyal Ağınızdaki Siyasi Eğilimler"i analiz edebilen özelliğini tanıttı.

Wisdom kampanya süresince ve en kritik son anlarında siyasi eğilimlerin anlık analizini yapıyor, politik bağları ve grupları derinlemesine sınıflandırıyor. Kullanıcılar sonuçları kolayca Facebook, Google Plus, e-posta, vb paylaşabiliyor. Wisdom hakkında daha fazla bilgi için, https://apps.facebook.com/wisdomapp ve www.wisdom.com saylarını ziyaret edebilirsiniz.

Wisdom Professional ile Dünya'nın en büyük veri tabanı üzerinde müşterileriniz hakkında derinlemesine analiz yapabilirsiniz.

Facebook'ta yer alan kişisel verileri geniş bir spekturumda analiz edebilen MicroStrategy Wisdom Professional uygulaması ile firmalar tüketicileri hakkında demografik özellikleri, ilgi alanları, takip ettikleri etkinlikler ve seçtikleri markalar gibi geniş bir alanda detaylı analiz yapabiliyor. 12 milyondan fazla anonim sosyal grafik üzerinde rekabette avantaj sağlayan şirketler, MicroStrategy Wisdom Professional kullanarak müşterilerinin yanı sıra rakipleri hakkında da detaylı analizler çıkarabiliyor. Piyasada rekabet avantajı sağlayan şirketler, yeni uygulama ile mevcut ürün ve hizmetleri için pazarlarını genişletiyor ve tüketicileri hakkından analitik bilgilere sahip oluyor. MicroStrategy Wisdom Professional tüketicilerin demografik, psikografik, coğrafik, marka odaklı ilgi, rakiplerle karşılaştırma, izleyici araştırmaları ve karşılaştırmalı psikografik analizlerini yaparak şirketlerin pazarlama çalışmalarını güçlendiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kimler Romney 'Seviyor'? Kimler Obama 'Seviyor'? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement