Kırıkkale Üniversitesi'nde Akademik Etkinlik Ödülleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Üniversitesi'nde Akademik Etkinlik Ödülleri Verildi

Kırıkkale Üniversitesi\'nde Akademik Etkinlik Ödülleri Verildi

Kırıkkale Üniversitesi, 2012-2013 Akademik Eğitim-Öğretim yılını, akademik etkinlik ödüllerinin verilmesi ve öğretim üyeliği kadrolarına atananlara cübbe giydirilmesi töreni ile sona erdirdi.

22.06.2013 14:41  Güncelleme: 14:42

Tören 20 Haziran 2013 Perşembe günü Üniversitenin Mavi Salon'unda Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Garnizon Komutanı Tuğgen. Selçuk Bayraktaroğlu, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcılarımız, dekanlar, müdürler, öğretim üyeleri ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

Törende ilk olarak Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız 2012-2013 Akademik Eğitim-Öğretim yılını değerlendirdi ve gelecekte planladıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Başarılı geçen akademik yıl içerisinde profesörlük, doçentlik ve yardımcı doçentlik kadrosuna atanan öğretim üyelerimize ve tüm öğretim üyelerine teşekkür etti. Kadroya atanan ve bilimsel etkinlik değerlendirmesi sonucu başarılı olan öğretim üyelerini de kutladı.

Yıldız, 'Üniversitemizde 130 program bulunmaktadır ve 83 farklı bölümde diploma veriyoruz. Şu an itibariyle de 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyoruz. Gelecek dönemde farklı bölümlerimize Maliye ve Bio mühendislik başta olmak üzere çeşitli alanlarda yeni öğrenciler alacağız. Bu yıl itibariyle 7 bin öğrenci mezun ettik. Bu sayının gelecek yıl daha da yükselmesi için hep birlikte çalışacağız.' dedi.

Kırıkkale Üniversitesi'nin, Türkiye genelinde sayılı üniversiteler arasında yer aldığını ifade eden Yıldız 'Üniversitemiz faaliyetleri yönünden bölgesine ve ülkesine büyük katkılar sağlamaktadır. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında 500 öğretim üyemiz oldu. Toplam akademik kadromuz ise 953'tür. Öğrencilerimize daha iyi eğitim vermemiz için bu sayının daha da yükselmesini sağlayacağız.' dedi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından 2012 yılında profesörlük, doçentlik ve yardımcı doçentlik kadrosuna atananlara cübbe giydirilmesi törenine geçildi. Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız ve dekanlarımız öğretim üyelerimize cübbelerini giydirdi.

Üniversitemiz akademik personelinin 2012 yılı içerisinde yapmış oldukları akademik yayın etkinliklerinin değerlendirilmesi sonucu Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında dereceye giren öğretim üyelerine ödülleri verildi.

Fen Bilimleri alanında birinci olan Yrd. Doç. Dr. Tamer Eren'e, Sağlık Bilimleri alanında birinci olan Doç. Dr. Süleyman Çilek'e, Sosyal Bilimler alanında birinci olan Prof. Dr. Muhittin Eliaçık'a hediyeleri Valimiz Sayın Ali Kolat tarafından verildi.

Fen Bilimleri alanında ikinci olan Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Ceylan'a, Sağlık Bilimleri alanında ikinci olan Yrd. Doç. Dr. Hasan Kamak'a, Sosyal Bilimler alanında ikinci olan Prof. Dr. Bilgehan Atsız GÖKDAĞ'a hediyeleri Garnizon Komutanımız Sayın Tuğgen. Selçuk Bayraktaroğlu tarafından verildi.

Fen Bilimleri alanında üçüncü olan Doç. Dr. İshak Altun'a, Sağlık Bilimleri alanında Doç. Dr. Mehmet Türker'e, Sosyal Bilimler alanında üçüncü olan Yrd. Doç. Dr. Hasan Yaylı'ya hediyeleri Belediye Başkanımız Sayın Veli Korkmaz tarafından verildi.

Törenin ardından Veteriner Fakültesi Gölet alanında gerçekleşen 'Kırıkkale Üniversitesi 2. Personel Buluşmaları' etkinliğine geçildi. Yemek ikramı ve müzik dinletisinin ardından katılımcılar arasında yapılan hediye çekilişleriyle program sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırıkkale Üniversitesi'nde Akademik Etkinlik Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement