Kırşehir'de Engelsiz Onarım Merkezi Oluşturulacak - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Engelsiz Onarım Merkezi Oluşturulacak

Kırşehir\'de Engelsiz Onarım Merkezi Oluşturulacak

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından engellilerin akülü aküsüz araç ve gereçlerinin ücretsiz bakım ve onarım işlerini yapacak bir merkez oluşturulacak. İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen ve engelli derneklerinin temsilcilerinin de yer aldığı heyet, Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Merkezin kısa sürede faaliyete geçmesi için hızla çalışıldığı belirtildi.

06.03.2024 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "engelsiz onarım merkezi" oluşturulacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir'deki engellilerin akülü aküsüz araç ve gereçlerinin her türlü bakım ve onarım işlerinin ücretsiz yapılacağı merkezin çalışmalarına başlandı.

Merkezin oluşturulması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen ve engelli derneklerinin temsilcilerinin de yer aldığı heyet, Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Okulun bir bölümünün onarım merkezi olması ve buraya yerleştirilecek ekipmanları değerlendiren Gülşen, okul müdürü ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Gülşen, merkezin kısa sürede faaliyete geçmesi için hızla çalıştıklarını, engellilerin akülü aküsüz araç ve gereçlerinin her türlü bakım ve onarım işlerini ücretsiz yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Engelsiz Onarım Merkezi Oluşturulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement