Kısa Ama Çok Katmanlı, Yürekleri Isıtan Bir Öykü - Son Dakika
Güncel

Kısa Ama Çok Katmanlı, Yürekleri Isıtan Bir Öykü

Küçük Eşek ve Yak'ın maceralarıyla tanıdığımız yazar Rindert Kromhout ve çizer Annemarie van Haeringen'ın 10 yaş ve üzeri çocuklar için kaleme aldığı O Ağustos Günü, Türkiye'de okurla buluşuyor!

10.05.2018 16:43

On dört yaşındaki Enrico, yaz tatili boyunca her sabah vadide yaşayan büyükbabası Luigi'nin ziyaretine gider. Artık iyice yaşlanan büyükbabasına koyunları otlatırken yardımcı olur ve bir yandan da eskiz defterine çizimler yapar. Enrico küçüklüğünden beri çizer olmanın, Güzel Sanatlar Akademisi'ne giderek dünyayı keşfetmenin hayalini kurmaktadır.

Zeytin ağaçlarıyla çevrili, aydınlık ve neşeli köylerinde, her şey her zaman nasılsa öyledir.

O AĞUSTOS GÜNÜNE DEK HER GÜN...

Yazar Rindert Kromhout ve çizer Annemarie van Haeringen, küçük bir İtalyan köyünde yaşanan yıkıcı depremi anlatırken, hayatın ne kadar öngörülmez ve üzücü olabileceğine odaklanmak yerine, hayatta kalmak ve yaşamak için sevgiye ve hikâyelere duyduğumuz ihtiyacın altını çiziyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kısa Ama Çok Katmanlı, Yürekleri Isıtan Bir Öykü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement