Kızartılmış Yumurtada Devrim - Son Dakika
Güncel

Kızartılmış Yumurtada Devrim

Kızartılmış Yumurtada Devrim

Dünyada bu icat için 1951 yılından beri dört kez girişim yapıldığını ve hepsinin de fiyasko ile sonuçlandığını kaydeden Yzuel, Benim bulduğum dondurulmuş haldeki kızartılmış yumurtalar ısıtılınca sulanmıyor, besin değerini aynen koruyor dedi.

25.06.2014 14:52

Dünyada bu icat için 1951 yılından beri dört kez girişim yapıldığını ve hepsinin de fiyasko ile sonuçlandığını kaydeden Yzuel, Benim bulduğum dondurulmuş haldeki kızartılmış yumurtalar ısıtılınca sulanmıyor, besin değerini aynen koruyor dedi. İspanyol aşçı gastronomide yumurtanın önemine değinerek bunun özellikle kahvaltılarda, otellerde zamanda büyük avantaj sağlayacağını ifade etti. İspanyol aşçının Vitoria kentinde günlük 100 bin dondurulmuş yumurta çıkaracak bir fabrikanın temelini önümüzdeki günlerde atacağı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızartılmış Yumurtada Devrim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement