Klasikler Vazgeçilmezdir - Son Dakika
Güncel

Klasikler Vazgeçilmezdir

Klasikler Vazgeçilmezdir

Babanızın beğenerek senelerce kullanacağı hediyeyi seçmek için onun tarzını iyi bilmeniz gerekiyor.

09.06.2012 08:59

Sabri Özel çizgisi, İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda farklı konseptleriyle yenilenerek; günün her anına özel, rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerle vitrinlerde yer alıyor. Babalar Günü dolayısıyla %35+10 indirime girilen kampanyada taksit için %35, tek çekimde + %10 indirim oranları Sabri Özel Mağazaları'nda sizleri bekliyor.

Günün her anı rahat ve şık olmak isteyen babalar için; gömlekler ince garni, şerit detaylarıyla koleksiyondaki yerini alıyor. Ceketten gömleğe pantolondan t-shirte uzanan ürün yelpazesinde renk çeşitliliği ile giyim alternatifleri çoğalıyor.

Yeni sezonda, koleksiyonun önemli parçası olan cotton ipliklerin kullanıldığı triko ve penyeler ise; trendy renklerin hakim olduğu beyaz, lacivert, kırmızı, bej, kahve, camel, gri, siyah, mavi, sarı, saks gibi renklerle göze çarpıyor. Kullanılan renkler, klasikten vazgeçemeyen ancak özgün tarzını da ortaya koymak isteyen babalar için cazip seçenekler sunuyor.

Hediye seçiminizde klasik takım elbiselerin yanı sıra, bedene oturan slimfit takım elbiseler de heyecan veren detaylarla göz dolduruyor. İnce detaylar kimi zaman yıkamalı kumaşta, kimi zaman dikiş ve garnilerle uygulanarak farklı bir stil yakalanıyor. Aksesuar grubunda yer alan el yapımı ayakkabılar, kemer ve çantalarla kombinlenerek bütünsel bir şıklık yakalanıyor.

2012 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyon çeşitliğiyle babanızı sadece bir gün değil alacağınız ömürlük hediye ile her gün hatırladığınızı gösterin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Klasikler Vazgeçilmezdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement