Kocaeli'de Cinayet ve İntihar - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Cinayet ve İntihar

Gölcük ilçesinde eşini öldüren kişi aynı silahla intihar etti

25.06.2013 02:57

Gölcük ilçesinde eşini öldüren kişi aynı silahla intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Kavaklı Mahallesi 128. Sokak Büyükoğlu Apartmanı'ndaki bir dairede yaşayan emekli Yaşar U. (60) henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Sabiha U'ya pompalı tüfekle ateş etti.

Bu sırada evde bulunan Yaşar U'nun oğlu F.U. ile gelini N.U, başka bir odaya kaçarak kapıyı kilitledi. Yaşar U, odanın kapının arkasından bir kaç el ateş ettikten sonra aynı tüfekle intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri,  Yaşar U. ve Sabiha U'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaşar U. ve Sabiha U'nun cesetleri, yapılan incelemenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Cinayet ve İntihar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement