Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden AA Sakarya Bölge Müdürlüğüne ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden AA Sakarya Bölge Müdürlüğüne ziyaret

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti\'nden AA Sakarya Bölge Müdürlüğüne ziyaret
02.02.2021 15:39  Güncelleme: 15:44

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, AA Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, AA Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri Recep Şeyhoğlu ve Ulaş Tekin'in de yer aldığı ziyarette Kaplan, AA Sakarya Bölge Müdürü Yücel Velioğlu'na cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Velioğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AA'nın çalışmalarını anlattı.

Ziyaret sonunda Kaplan, Velioğlu'na fotoğraflarının yer aldığı ahşap albüm hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden AA Sakarya Bölge Müdürlüğüne ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement