Kocaeli Kafkas KAFFED Seçimlerine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kafkas KAFFED Seçimlerine Katıldı

Kocaeli Kafkas KAFFED Seçimlerine Katıldı

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Ankara'da yapılan Kafkas Dernekleri Federasyonu'nun olağan genel kuruluna katıldı.

26.11.2013 13:48  Güncelleme: 13:56

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Ankara'da yapılan Kafkas Dernekleri Federasyonu'nun (KAFFED) olağan genel kuruluna katıldı. Kocaeli Kafkas Derneği'nden 3 delege seçimlerde oy kullandı.

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği üyeleri ve Genel Merkez Delegeleri Kafkas Dernekleri Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Kocaeli Kafkas Derneği'nden 3 isim ise yapılan genel kurulda oy kullandı. Ankara TES-İŞ Sendikası Binası'nda bulunan toplantı salonunda gerçekleşen kongreye katılım yoğun oldu. Kongreye Abhazya Dışişleri Başkan Yardımcısı Alyas Asabua, Dünya Çerkes BirliğiGenel Başkan Yardımcısı Hafıtse Muhammed, AK Parti Ankara il Başkanı Murat Alparslan, CHP Milletvekilleri Atilla Kart ve Bülent Kuş, CHP Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çok sayıda siyasi parti temsilcileri ve Sivil Toplum Örgüt başkanları katıldı.

İSTİŞARELER YAPILDI

Dernek Başkanı Sami Korkut Genel Merkez Delegesi olarak seçimlerde oy kullanırken Erdal Çatan ve Cengiz Hurma seçimlerde Kocaeli Kafkas Kültür Derneği delegesi olarak seçimlerde oy kullandı. Yapılan genel kurulda Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sami Korkut birçok il, ilçe ve belde dernek başkanı ile bir araya gelip, dernekler hakkında fikir alış verişlerinde bulundu.

SAMİ KORKUT DENETLEME KURULU'NDA

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği delegeleri 'nin de oy kullanmasıyla birlikte seçim süreci sona erdi. KAFFED genel kurulunda 2 aday yarıştı. Yaşar Aslankaya ile Erdoğan Boz'un başkanlık için yarıştığı kongrede Erdoğan Boz 91 oy alırken Yaşar Aslankaya ise 114 oy alarak başkan oldu. Yapılan kongrede Sami Korkut, Yaşar Aslankaya'nın listesinde bulundu. Sami Korkut yapılan seçimlerde denetleme kurulu'na seçildi. Sami Korkut yapılan seçimlerde yaptığı konuşmada, "çok güzel ve geniş katılımın olduğu bir kongre gerçekleştirdi. Demokratik ortamda yapılan bu seçimlerde başarı gösteren her 2 adayı da tebrik ederim. Kazanan tek aday değil KAFFED oldu" şeklin de konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Kafkas KAFFED Seçimlerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement