Kocaeli Tırmanma Duvarından İnemeyen Suriyeli Genç İtfaiye Ekiplerince İndirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaeli Tırmanma Duvarından İnemeyen Suriyeli Genç İtfaiye Ekiplerince İndirildi

Kocaeli Tırmanma Duvarından İnemeyen Suriyeli Genç İtfaiye Ekiplerince İndirildi
27.04.2016 19:48

Tırmanma duvarından inemeyen Suriyeli genç itfaiye ekiplerince indirildiİzmit Seka Park alanında eğlence ve spor amaçlı kurulan 9 metre yüksekliğindeki tırmanma duvarına çıkan Suriyeli elektrik işçisi 22 yaşındaki Muhammed Obed çıktığı duvardan inemeyince itfaiye ekiplerinin merdiveni yardımıyla indirildi.

Tırmanma duvarından inemeyen Suriyeli genç itfaiye ekiplerince indirildi

İzmit Seka Park alanında eğlence ve spor amaçlı kurulan 9 metre yüksekliğindeki tırmanma duvarına çıkan Suriyeli elektrik işçisi 22 yaşındaki Muhammed Obed çıktığı duvardan inemeyince itfaiye ekiplerinin merdiveni yardımıyla indirildi.

Seka Park alanında bulunan ve özellikle gençlerin spor amaçlı faaliyetlerini geliştirmek için yapılan tırmanma duvarına çıkan Suriyeli Muhammed Obed çıktığı duvardan inemeyince arkadaşları Seka Park'ın güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Güvenlik görevlilerinin İtfaiyeyi arayarak durumu bildirdi. Kısa süre içersinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla genci çıktığı yerden indirdi.

Arkadaşlarının ısrarı üzerine tırmanma duvarına çıktığını söyleyen Obed, "Yanımdaki arkadaşlarım tırmanma duvarına çıkmam için bana ısrar edince bende tırmanmaya başladım. Fakat en üst noktasına geldiğimde inemeyeceğimi anladım. Arkadaşlarımdan yardım istedim. Daha sonra itfaiye ekiplerinin yardımlarıyla indirildim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Tırmanma Duvarından İnemeyen Suriyeli Genç İtfaiye Ekiplerince İndirildi - Son Dakika


Advertisement