Konsey'de Güngör Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Konsey'de Güngör Güven Tazeledi

Konsey\'de Güngör Güven Tazeledi

Gebze Kent Konseyi'nin gerçekleştirilen 3. olağan genel kurulunda mevcut başkan İbrahim Güngör yeniden seçilerek güven tazeledi.

07.10.2011 10:47

Kuruluşundan bu yana destek oldukları Gebze Kent Konseyi'nin yeni dönemde başarılı işler çıkaracağına inandıklarını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, herkesime konseyin çalışmalarına destek olma çağrısında bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verdi

KÖŞKER'E DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Gebze Kent Konseyi'nin 3. Olağan genel kurulu önceki gün Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan olağan genel kurulda ilk olarak divan oluşturuldu. Halit Uçar'ın başkanlığını yaptığı divan üyeliklerine İpek Çulha, Erol Ateş Şermin Delipınar oy birliğiyle seçildi. Divanın oluşturulmasının ardından Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör yaptığı selamlama konuşmasında Gebze'nin 10 yılını planlamak için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Çalışmalarımıza sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra toplumun her kesiminden destek bekliyoruz. Konseyimizin kuruluşundan bu yana desteklerini esirgemeyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve belediye meclis üyelerine, Gebze kamuoyuna teşekkür ederim" dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Güngör'ün ardından haziruna hitaben kısa bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kent Konseyi'nin çalışmalarına destek çağrısında bulundu. Çiler, "Gebze'nin sosyal ve kültürel dokusuna katkı sunmak üzere kurulan Kent Konseyi'nin her zaman destekçisi ve yardımcısı olacağız. Gebze'ye katkı sunan, Gebze'mizi güzelleştiren her projenin yanındayız" dedi. Çiler'in ardından kürsüye çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasında birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Bazı illerde kurulmasına cesaret bile edilemeyen Kent Konseyi'nin kısa bir sürede kurularak yapılanmasını tamamladığını ifade eden Başkan Köşker, "81 ilin kültürünün harman olduğu Gebze'mizde, şehrimizi güzelleştirmek, kentimize değer karmak üzere kurulan Gebze Kent Konseyi'nin yeni dönemde başarılı işlere imza atacağına inanıyorum" dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Başkan Köşker'in ardından kürsüye çıkan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut ise, kuruluşunu kısa süre tamamlayan Gebze Kent Konseyi'nin, kentin sorunlarına bir çırpıda çözüm önerisi getirmesini beklemenin doğru bir görüş olmadığını vurguladı. Karabulut, "Bütün kenti kucaklayacak birlik ve beraberliği sağlaması, Gebze Kent Konseyi'nin en büyük projesidir" dedi. Tek adaylı kongrede İbrahim Güngör yeniden Kent Konseyi Başkanlığı'na oy birliğiyle seçildi. 3 yıl süreyle görev yapacak yeni konseyin yönetiminde şu isimler yer alıyor: "İlhan Kadıoğlu, Ahmet Kisbet, Şakir Saldırıcı, Zihni Aydın, Filiz Aslantaş, Mehmet Küçükmehmetoğlu, Seçil Selçuk, İbrahim Başçiftçi, Erol Bayındır, İbrahim Çiçek, Ersan Çınar, Süleyman Akyüz, Erol Yıldız, Mustafa Serdaroğlu, Elif Gülhan Balcı, Aysel Kolsuz, Satılmış Yılmaz, Abdullah Uçar, Erol Ateş, Halit Uçar, Mestan Okkan, Nilgün Aydın, Şerife Orak, Nagihan Babaç, Veysel İlhan ve İpek Çulha."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konsey'de Güngör Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement