Konya'da Yeni Evli Çiftin Altınlarının Gasp Edilmesi Davasında Karar - Son Dakika
Güncel

Konya'da Yeni Evli Çiftin Altınlarının Gasp Edilmesi Davasında Karar

Konya\'da Yeni Evli Çiftin Altınlarının Gasp Edilmesi Davasında Karar

Yeni evli çiftin darbedilmesi ve kadının kolundaki bileziklerin çalınmasıyla ilgili yargılanan iki sanıktan birine 25 yıl, diğerine ise 35 yıl 2 ay hapis cezası verildi

10.09.2013 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yeni evli çiftin darbedilmesi ve kadının kolundaki bileziklerin çalınmasıyla ilgili "öldürmeye teşebbüs" ve "yağma" suçundan yargılanan iki sanıktan biri 25 yıl, diğeri ise 35 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen gasp davasının karar duruşmasına, tutuklu sanıklar Ahmet O. (30) ve İbrahim B. (31) ile müşteki Ersin Çelik, taraf avukatları katıldı.

Mahkeme heyetinin araştırılacak bir hususun kalmadığını belirterek, son sözünü sorduğu sanıklardan Ahmet O, "Çok pişmanım, biz yaptık. Takdir mahkemenin" dedi.

Diğer sanık İbrahim B. ise "İşin içinde yoktum, ben yapmadım" diyerek, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Ahmet O'ya, samimi itirafta bulunduğu için "yağma"dan 11 yıl 6 ay, "öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıl 6 ay olmak üzere toplam 25 yıl hapis cezası verildi.

Suçlamaları kabul etmeyen İbrahim B. hakkında "takdiri indirim" hakkını kullanmayan mahkeme heyeti, sanığı "yağma" suçundan 14 yıl 8 ay, "öldürmeye teşebbüs" suçundan ise 20 yıl 6 ay olmak üzere 35 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.

Merkez Selçuklu ilçesi Peyami Safa Mahallesi Atmaca Sokak'ta oturan ve olaydan 4 gün önce evlendikleri öğrenilen Ersin ve Hatice Çelik, geçen yıl 7 Eylül'de evlerinin yakınında darbedilmiş, şüpheliler, genç kadının kolundaki 7 altın bileziği gasp etmişti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da Yeni Evli Çiftin Altınlarının Gasp Edilmesi Davasında Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement