Konya - Yaşlı Adam Sulama Kanalında Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Konya - Yaşlı Adam Sulama Kanalında Ölü Bulundu

Konya - Yaşlı Adam Sulama Kanalında Ölü Bulundu

Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulunduKONYA'da 78 yaşındaki Mustafa Altun, bahçesi yakınındaki su kanalında ölü olarak bulundu.

21.05.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu

KONYA'da 78 yaşındaki Mustafa Altun, bahçesi yakınındaki su kanalında ölü olarak bulundu. Yaşlı adamın su kapağını açmaya çalışırken dengesini kaybedip beton kanala düşerek başını çarptığı ve boğularak can verdiği ihtimali üzerinde duran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, saat 10.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Dere Aşıklar Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede bulunan bahçelerini sulayan mahalle sakinleri, su kanalında bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 78 yaşındaki Mustafa Altun olduğu belirlenen şahsın yapılan muayene sonrası öldüğü tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Altun'un cesedi kesin ölüm nedeninin belinlenmesi için otopsi yapılmak üzere Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Yaşlı adamın yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kanalın yakınında bahçesi bulunan Altun'un, bahçesine su vermek için kanalının kapağını açmaya çalışırken dengesini kaybedip içinden su akan beton kanala düşerek başını çarptığı ve boğularak can verdiği ihtimali üzerinde duran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Yaşlı Adam Sulama Kanalında Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement