Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, "mahalle buluşmaları" kapsamında bu hafta Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi sakinleri ile buluştu. Selahaddin Eyyubi Camii Taziye Evinde gerçekleşen programa mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Mahalle hakkında Vali Köşger'e bilgi veren Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Muhtarı Hakkı Bucuka: "Bizlerle mahallelerimizde buluşarak, bizlerin sorunlarını dinlemek için başlattığınız bu buluşmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Müdürlerim sizleri mahallemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.
Programda konuşma yapan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi: "Öncelikle Sayın Valime, Muhtarlar Derneği Başkanıma ve bizi bugün misafir eden muhtarımıza ve siz değerli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Sadece belediye olarak değil, devletin bütün imkânları ile birlikte sizlerle buluşmak için bir süreç başlatıldı. Böylece birçok sorunu yerinde dinleme şansına sahip oluyoruz. Bu büyük bir nimettir. Yaşam sürdüğü sürece sorunlar bitmez. Bütün sorunları çözeceğiz, hiçbir sorun kalmayacak iddiasında değiliz. Ancak elimizden geldikçe hep beraber bu şehri daha iyi noktalara getirmek için çaba göstereceğiz. Ben bir kez daha buraya gelen, ilgi gösteren mahalleliye, devleti burada temsil eden arkadaşlara ve Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Mahalle sakinlerinin sorunlarını tek tek dinleyen Vali Köşger: "Recep Tayyip Erdoğan Mahalle Muhtarımız başta olmak üzere, mahalle halkımıza bizler bu Cumartesi gününde, böyle güzel bir şekilde misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi, Bingöl'ün en mütenasip mahallelerinden biri. Mahalle sakinlerimizin isteklerine baktığımızda, mahallemizin altyapısını çözmüş olan bir mahalle olduğunu anlıyoruz. Çünkü isteklerin tamamına yakını mahallenin daha güzelleşmesine yönelik üstyapıya dayanan istekler. Bir kere daha bizleri böyle hüsnü kabulle misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Programa Vali Yavuz Selim Köşger'in yanı sıra Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcıları Cevat Gün, Muhammet Fuat Türkman ve Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Haber: Rıdvan ORTAKAYA
Son Dakika › Güncel › Köşger, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.