Küçük Kız, Kaybettiği Babasının Fotoğrafıyla İftar Açtı - Son Dakika
Güncel

Küçük Kız, Kaybettiği Babasının Fotoğrafıyla İftar Açtı

Küçük Kız, Kaybettiği Babasının Fotoğrafıyla İftar Açtı

Güngören Belediyesi, 2008'de meydana gelen terör saldırısında şehit ve gazi olanların yakınlarına iftar yemeği verdi.

27.07.2013 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi, 2008'de meydana gelen terör saldırısında şehit ve gazi olanların yakınlarına iftar yemeği verdi. Saldırıda babasını kaybeden 9 yaşındaki Çağla Güler sandalyeye koyduğu babasının fotoğrafıyla iftarını açtı.

Güngören Menderes Caddesi'nde 27 Temmuz 2008 yılında düzenlenen bombalı saldırılarda 18 kişi hayatını kaybetmiş 150 kişi ise yaralanmıştı. Güngören Belediyesi bu olayın 5'inci yılında saldırıda şehit ve gazi yakınlarına iftar yemeği verdi. İftar yemeği bomba saldırısını olduğu caddede 6 bin vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. İftar yemeğine Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Güngören İlçe Emniyet Müdürü Erkan Çamırcı, AK Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karama, "Bugün 5 senenin yıl dönümü ramazana da denk gelmesi vesilesiyle bu anı ramazanın güzel bir anı olan iftar anıyla değerlendirelim. Hem o günü hem kaybettiğimiz kardeşlerimizi Kuran-i Kerim'lerle, dualarla hatırlayalım, hem o gün kaybettiğimiz kardeşlerimizin yakılarıyla birlikte bu anı değerlendirelim istedik. Sağ olsunlar katılımlarla bizleri onurlandırdılar. Soframıza şeref bizlere onur verdiler. Tabi bu günlerde birliktelik önemlidir. Bu programları böyle olaylara karşı bu milleti nasıl bir araya geldikleri birlikte olduğunu göstermek için yapıyoruz. Allah'a şükür Güngören bu konuda iyi bir örnek olmuş. Birliktelik sağlamıştır. İşte onu da burada görüyorsunuz. Ben tekrar o gün kaybettiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

Terör saldırısında babasını kaybeden 9 yaşındaki Çağla Güler de iftara saldırıda ölen babasının fotoğrafı ile geldi. Babası terör saldırısına kurban gittiğinde 4 yaşında olduğunu söyleyen Güler, babasını çok özlediğini söyledi.

5 yıl önce oğlu kaybeden ve oğlunun askeri liseyi kazandığını söyleyen Sadiye Şentürk ise, "Belediyemizden Allah razı olsun. Bir dediğimizi iki etmedi belediye başkanımız. 2008 olayının bugün 5'inci yılından 6'ncı yıla giriyoruz. Oğlumu kaybettim Furkan Şentürk benim oğlum. Benim oğlum askeri liseyi kazanmıştı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Kız, Kaybettiği Babasının Fotoğrafıyla İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement