Küçük Kızla İlişkisi İçin Uyardığı Partili Tarafından Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Küçük Kızla İlişkisi İçin Uyardığı Partili Tarafından Vuruldu

Küçük Kızla İlişkisi İçin Uyardığı Partili Tarafından Vuruldu

İP'ten yapılan yazılı açıklamada Nurettin B.'nin 2 ay önce partiden "Kız çocuğu ile olan ilişkisi yüzünden" atıldığı açıklandı.

02.10.2012 16:54

"partiden KESİN OLARAK ÇIKARILMASINA KARAR VERİLMİŞTİR"

İP'ten yapılan yazılı açıklamada Nurettin B.'nin 2 ay önce partiden "Kız çocuğu ile olan ilişkisi yüzünden" atıldığı açıklandı. İP'ten İstanbul İl Başkanı Osman Bilge Kuruca imzası ile yapılan basın açıklaması şöyle:

"Eyüp İlçe Başkanımız Bülent Taşpınar'ı öldüren ve İl Yöneticimiz Özay Gökçe'yi yaralayan Nurettin B.'nin olay sırasında İP'le hiçbir ilişiği yoktur. Nurettin B., 13 Haziran 2012'de Eyüp İlçe Yönetim Kurulu tarafından parti tüzük ve programına aykırı davranışları ve 15 yaşındaki bir kız çocuğu ile kurduğu ilişki nedeniyle parti üyeliğinden kesin çıkarma talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş, 30 Temmuz 2012'de Merkez Disiplin Kurulu tarafından partiden kesin olarak çıkarılmasına karar verilmiştir.

Partiden atılan Nurettin B.'nin kız çocuğu ile ilişkisini devam ettirmesi üzerine çocuğun ailesi, ilçe yöneticilerimizden yardım istemiş, ilçe yöneticilerimiz kız çocuğunu bırakması için Nurettin B.'yle konuşmaya gitmiştir. Konuşma sırasında Nurettin B. arkadaşlarımızı kurşun yağmuruna tutmuştur.

(BB) - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Kızla İlişkisi İçin Uyardığı Partili Tarafından Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement