Küçük Komutan, Kadına Şiddeti Sordu - Son Dakika
Güncel

Küçük Komutan, Kadına Şiddeti Sordu

Küçük Komutan, Kadına Şiddeti Sordu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde 13 yaşındaki Şule Ünlü, temsili olarak İl Jandarma Komutanlığı koltuğuna oturdu.

23.04.2013 15:48  Güncelleme: 17:08

Adana İl Jandarma Komutanlığı'nı merkez Yüreğir İlçesi'nin Güney Sanayi Çalışanları Ortaokulu 7'inci sınıf öğrencisi Şule Ünlü ziyaret etti. Ünlü'yü, Jandarma Kurmay Albay Murat Koç makamında kabul etti.

Ünlü, bir süre sohbet ettiği Albay Koç'un makamına oturdu. Küçük komutan, jandarmanın kadına karşı şiddetin önlemesi konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi istedi. Ünlü'nün isteği üzerine Kadın, Aile ve Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli kadın astsubaylar, jandarmanın son 16 ay içerisinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Jandarmanın sorumluluk alanında şiddete maruz kaldığı belirlenen 220 kadına ulaşmak için 166 bin kilometre yol kat ettiklerini kaydeden kadın astsubaylar, şiddet konusunda aile içi eğitim seminerleri verildiğini anlattı.

Kadın astsubaylar, jandarma bölgesinde hakkında koruma kararı bulunduğu halde hayatını kaybeden aile içi şiddet mağduru kadın bulunmadığını bildirdi.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'nı gezen Şule Ünlü, Jandarma Köpek Timleri'nin nefes kesen gösterisini de izledi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Komutan, Kadına Şiddeti Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement