Kudüs'te Gözaltına Alınan Türk İş Adamları Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Kudüs'te Gözaltına Alınan Türk İş Adamları Serbest Bırakıldı

Kudüs'te gözaltına alınan Türk iş adamları serbest bırakıldıKUDÜS - Kudüs'te cuma namazı sonrasında Türk Bayrağı açtıkları için gözaltına alınan Kayserili iş adamları Pazar günü mahkemeye çıkarılmak üzere serbest bırakıldı.

20.01.2018 01:40

Kudüs'te gözaltına alınan Türk iş adamları serbest bırakıldı

KUDÜS - Kudüs'te cuma namazı sonrasında Türk Bayrağı açtıkları için gözaltına alınan Kayserili iş adamları Pazar günü mahkemeye çıkarılmak üzere serbest bırakıldı.

Kayseri'den Kudüs'e giden Kayserili iş adamları Celal Hasnalçacı, Nedim Olgunharputlu, Fatih Çelik, Ahmet Yurtlu, Necati Ayrancı ve Şaban Andaç cuma namazı sonrasında Türk Bayrağı açtıkları için İsrail polisi tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan iş adamları Pazar günü mahkemeye çıkarılmak üzere serbest bırakıldı.

Kudüs\'te Gözaltına Alınan Türk İş Adamları Serbest Bırakıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kudüs'te Gözaltına Alınan Türk İş Adamları Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement