Kula'da "Hayata İyilik Kat" Projesi - Son Dakika
Güncel

Kula'da "Hayata İyilik Kat" Projesi

Kırkağaç Kaymakamı Mehmet Yeşilbaş'ın eşi Sakine Yeşilbaş öncülüğünde hayata geçirilen "Hayata İyilik Kat Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında Alacalar Mahallesinde 300 adet çam fidanı dikildi.

18.03.2016 16:04

Kırkağaç Kaymakamı Mehmet Yeşilbaş'ın eşi Sakine Yeşilbaş öncülüğünde hayata geçirilen "Hayata İyilik Kat Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında Alacalar Mahallesinde 300 adet çam fidanı dikildi.

Hayata İyilik Kat Ormanı'na fidan dikim töreninde konuşan Sakine Yeşilbaş, ilçede yardıma muhtaç ve dezavantajlı kişilerin tespit edilerek yaralarının sarılması için gönüllülük esasıyla projeye başladıklarını kaydetti.

Kaymakam eşi Yeşilbaş, "Protokol eşleri olarak gün yapmak yerine proje yapmayı tercih ettik, projemize destek veren bir çok sponsor firma tarafından bağışlanan giyim, ayakkabı, gıda malzemelerini tespit edilen muhtaç ailelere teslim etmekteyiz. Projemize yaptıkları yardımlardan dolayı hayata iyilik kat gönüllülerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Proje Koordinatörü Selma Tekçe, projelerinin örnek alınan bir çalışma olduğunu belirterek "Proje kapsamında şu ana kadar yüzlerce aileye ulaşıldı, pek çok engelli dostumuzun ihtiyaçları olan akülü araç ve medikal malzeme temin edildi, çok sayıda muhtaç vatandaşımızın evlerinin yapım, bakım ve onarım işlemlerinin proje kapsamında yapılarak vatandaşların sorunlarının çözülmesine katkılar sağladık. Şu ana kadar gönüllü firma ve dostlarımızın katkısıyla 250 bin liranın üzerinde ayni bağış sağlanmış ve muhtaç insanlarımızın yaralarına merhem olunmuştur. Ayrıca projemiz örnek gösterilen bir proje olarak biliniyor birçok ilimizden bizleri arayarak bilgi alıyorlar" dedi.

Konuşmaların ardından Hayata İyilik Kat gönüllüleri kendi adlarına fidanlarını diktiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kula'da 'Hayata İyilik Kat' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement