Kumluca'da Koruyucu Ailelere Babalar Günü Kutlaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kumluca'da Koruyucu Ailelere Babalar Günü Kutlaması

Kumluca\'da Koruyucu Ailelere Babalar Günü Kutlaması
22.06.2026 09:08

Kumluca'da koruyucu aileler için Babalar Günü programı düzenlendi, protokol katıldı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde "Babalar Günü" dolayısıyla koruyucu ailelere yönelik program düzenlendi.

Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş'in himayelerinde, Kumluca Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen programda, koruyucu aileler ile ilçe protokolü bir araya geldi.

Güneş, tüm babaların Babalar Günü'nü kutlayarak, koruyucu ailelerin çocukların hayatında önemli rol üstlendiğini belirtti.

Devletin çocuklara her zaman her türlü desteği sağladığını aktaran Güneş, "Ancak sizler görünürde olmayan, hissedilebilen o güzel duyguyu çocuklarımıza yaşatıyorsunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki böyle bir güzelliği çocuklarımızla paylaşıyorsunuz." dedi.

Etkinliğe, Kaymakam Güneş'in eşi Oya Güneş, Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Çağatay Aydın ve eşleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Koruyucu Ailelere Babalar Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement