Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı\'na Doğru

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

08.09.2016 15:36

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bahçeci, mesajında, tüm İslam aleminin ve Kırşehirlilerin bayramını en içten dileklerle kutladığını belirtti.

Birlik ve beraberliğin simgesi, toplumu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliği artıran bayramların, aynı zamanda coşku günleri olduğunu dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

"Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizleri de ziyaret ederek Kurban Bayramı ruhuna uygun yaşamaya özen göstermeliyiz. Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hakim olduğu müstesna günler. Değerli hemşehrilerimle bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli de dini bayramların toplumda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"Bu özel ve ayrıcalıklı günlerin, herhangi bir sorunun yaşanmadığı huzurun ve güvenin hakim olduğu günler olmasını temenni ediyoruz. Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı Kurban Bayramı'nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak ihtiyaç sahipleri, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlar unutulmamalıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement