Kurbanoğlu: %70'in Üzerinde Oy Alacağız - Son Dakika
Güncel

Kurbanoğlu: %70'in Üzerinde Oy Alacağız

Kurbanoğlu: %70\'in Üzerinde Oy Alacağız

Diyarbakır Yenişehir İlçe Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, yerel seçimlerde Diyarbakır'da yüzde 70'in üzerinde oy hedeflediklerini söyledi.

20.01.2014 16:49  Güncelleme: 16:47

Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, BDP Yenişehir Eş Başkan Adayı Ülkü Baytaş, BDP Yenişehir İlçe Örgütü Eş Başkanları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte köy ziyaretlerinde bulundu. Kurbanoğlu, yerel seçimlerde Diyarbakır'da yüzde 70'in üzerinde oy alarak çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Kurbanoğlu ve beraberindekilerin ilk durağı Çakmak Köyü oldu. Köy Muhtarı ve köy halkı tarafından coşkuyla karşılanan konuklara çay ikram edilip, köy sorunları ile ilgili kısa bilgiler verildi. Ardından Ekinciler, Yaytaş ve Hantepe Köyleri ziyaret edildi.

"ALNIMIZ AÇIKTIR"

Köy meydanında köylülerle sohbet eden Kurbanoğlu köylerin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, "Sizlerle sohbet amaçlı bir araya geldik. Belediyemize bağlı 22 köy bulunmaktaydı. Diyarbakır İl özel İdaresine bağlı bulunan 11 köy, önümüzdeki seçimden itibaren Yenişehir ilçe sınırlarına dâhil olup, mahalle statüsüne kavuşacaktır. Sorunlarınızı çok iyi biliyorum hep birlikte alacağımız kararlarla bu sorunlarınızı en aza indireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bildiğiniz gibi seçim sürecini başlatmış bulunmaktayız. Yurttaşlarımızdan beklentimiz, siyasetimizi en güçlü şekilde temsil etmeleridir. Kendi bulundukları alanlarda, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmeleridir. Diyarbakır üzerinde çeşitli oyunlar oynanılmak isteniyor. 1999 yılından itibaren her seçimde her platformda oy oranlarını yükselterek bu günlere geldik. Temel hedefimiz Diyarbakır'da yüzde 70'in üzerinde oy alarak çıkmaktır. Biz birileri gibi ayakkabı kutularında para çalmıyoruz. Alnımız açıktır. Halkımızın iradesiyle şimdiye kadar bu tür oyunlara gelmedik, gelmeyeceğiz" Dedi.

İSMİ OLMAYANLAR KAYIT YAPTIRMALI

Kurbanoğlu seçmem kütüklerine de değinerek, "10 Ocaktan itibaren muhtarlıklara seçmen kütükleri asılmış olup ayın 23'ünde de kütükler kaldırılacaktır. İsmi olmayan yurttaşlarımız bu süre zarfında kayıtlarını yapmaları gerekmektedir" diye konuştu. Köylülerin ihtiyaçlarına yönelik notlar alarak, imkânları ölçüsünde yol, mahalle-yas evi ve diğer sorunlarını çözeceklerini belirtti. Konuşmaların ardından köy ziyaretleri devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kurbanoğlu: %70'in Üzerinde Oy Alacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DİYARBAKIR: sen yeişehirde değil 100 de 70 100 de 40 oy al ben şehitliği terkederim. 3 1 Yanıtla

Advertisement