Kütahya'daki Termik Santralindeki Olaylar - Son Dakika
Güncel

Kütahya'daki Termik Santralindeki Olaylar

Kütahya\'daki Termik Santralindeki Olaylar

Seyitömer beldesindeki bir termik santralinde işten çıkarılan çalışanlar tarafından başlatıldığı iddia edilen olaylar sona erdi.

17.04.2014 20:09

Kütahya'da, bir termik santralinde işten çıkarılan çalışanlar tarafından başlatıldığı iddia edilen olaylar sona erdi.

Termik santraline gelen Seyitömer Belde Belediye Başkanı Halil Öztürk, santral yetkilileri ve işçi temsilcileri ile olayların büyümeden bitirilmesi amacıyla bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından işçiler olay yerinden ayrıldı.

Çıkan olaylarda yaralanan 5 kişinin kentteki hastanelerde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan santralde ise 4 bina zarar görürken, 10 araç ise kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

-Olay

Kütahya'da, bir termik santralinde işten çıkarıldığını iddia eden grup, santralin idari binasını yakmaya çalışmış, polis ve jandarmaya taş atan gruba, güvenlik güçleri biber gazıyla müdahale etmişti. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'daki Termik Santralindeki Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALİ İÇA: AHMET ATEŞE GÜN DOĞDU BU OLAYLARDAN SONRA İŞ GÖRMEYEN SENDİKAYA KAYIT YAPIP İNSANLARIN HİÇ BİR ŞEY YAPMADAN KANINI EMMEYE DEVAM EDECEKLERDİR.BENİM ANLAYAMADIĞIM ÇELİKLER İŞÇİYİ SATAN AHMET ATEŞE VE FEHMİ KINAYA NE VERDİLER.ÇELİKLERİN ARKASINDA BAKANLAR ,MİLLETVEKİLLERİ VAR BİMERE ÖZELLEŞTİRME ZAMANI O KADAR ŞİKAYET ETTİK Kİ NORMAL VATANDAŞI ŞİKAYET ETSEK KAÇ KEZ CEZA YİRDİ BUNLAR 6 AY MAAŞ BODROSU VERMEDİLER GECELİ GÜNDÜZLÜ BİMERE, ALO 172 MALİYEYE ŞİKAYET ETTİK NORMAL VATANDAŞ OLSA HER AY İÇİN MAAŞ BODROSUNDAN CEZA YİRDİ BU ÖZELLEŞMENİN UCU AKP MİLLETVEKİLLERİ HÜKÜMETE DAYANIYOR.ARALIKTA AYRILDIĞIMIZ HALDE SEÇİM NEDENİYLE DEVLETTE KALAN HAKLARIMIZI MART'TIN SONUNDA ALDIK.ÇELİKLERDE HAKLARIMIZ DURUYOR LÖM SÖZLÜ FEHMİ KINAY KINA YAKSIN ALİ İÇA 9 0 Yanıtla

Advertisement