LC Waikiki Mağaza Müdürleri Zirvede Buluştu - Son Dakika
Güncel

LC Waikiki Mağaza Müdürleri Zirvede Buluştu

LC Waikiki Mağaza Müdürleri Zirvede Buluştu

LC Waikiki'nin yurt içi mağazalarında görev yapan mağaza yöneticileri "LC Waikiki Mağaza Liderleri Zirvesi"nde bir araya geldi.

31.12.2012 12:14

LC Waikiki'de 10 yıldır mağaza müdürlüğü görevini yürüten 60 çalışana teşekkür plaketi verilen ve sürpriz etkinliklerle renklenen zirveye 480 kişi katıldı.

Türkiye'nin 71 ilinde 377 mağazada görev alan mağaza birinci müdürleri, "LC Waikiki Mağaza Liderleri Zirvesi"nde buluştu. İki gün süren organizasyonda; LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, LC Waikiki Genel Koordinatörü Mustafa Küçük, LC Waikiki Genel Müdürü Gordon Bullock ve CMO (Chief Merhcandising Officer) Maria Comfort konuşmacı olarak yer aldı. "LC Waikiki Mağaza Liderleri Zirvesi"nde, LC Waikiki'nin dünden bugüne marka yolculuğu, 2012 yılı değerlendirmesi ve 2013 yılı beklentileri masaya yatırıldı.

10 yıl ve üzeri çalışanların teşekkür plaketiyle ödüllendirildiği zirvenin ilk gününde, radyo programcısı Geveze ile birlikte hazırlanan "LC Waikiki'de mağaza müdürü olmak" konulu röportajlar, zirvenin 2. gününde sürpriz bir gösterimle katılımcılara sunuldu. Boğaziçi Caz Korosu'nun da sürpriz olarak sahne aldığı zirvede eğitmen ve danışman Mehmet Kocabaş ve Çağlar Çabuk da yer aldı. Çağlar Çabuk'un mobbing konusunda seminer verirken, Mehmet Kocabaş ise iş yaşamı ve ekip ruhu konuları hakkında aktarımlarda bulundu. Öğlen oturumlarının ardından Saro Seçikyan ve orkestrasının sahne aldığı gecede keyifli saatler yaşandı. Önümüzdeki yıl, 11.12.13 tarihinde düzenlenmesi planlanan etkinliğe, yurt içi mağaza müdürlerinin yanı sıra yurt dışı mağaza müdürleri de katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LC Waikiki Mağaza Müdürleri Zirvede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement