Le Monde: Fransız Komandoları Suriye Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Le Monde: Fransız Komandoları Suriye Yolcusu

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden Le Monde, Paris yönetiminin Suriye'ye Özel Kuvvetler'e bağlı komando birlikleri göndermeyi düşündüğünü yazdı.

19.11.2015 14:52  Güncelleme: 15:22

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden Le Monde'dan bomba bir iddia geldi. Gazeteye göre Fransız komandoları Suriye'ye gidiyor.

KOMANDO BİRLİKLERİ SURİYE'YE GİDECEK

Le Monde'a konuşan Fransız istihbaratından bir yetkili, Suriye'deki Rus operasyonlarının başlangıç aşamasının bölgeye istikrar kazandırdığını ve Moskova'nın, operasyonların 2. aşaması için hazırlık yaptığını belirtti.

Yetkili, Rusya'nın hava operasyonlarında elde ettiği başarı nedeniyle Fransa'nın ABD'nin daha önce yaptığı gibi komando birliklerini Suriye'ye gönderebileceğini kaydetti.

'HER TÜRLÜ SEÇENEK İHTİMAL DAHİLİNDE'

Fransa Savunma Bakanlığı'ndan bir kaynağın sözlerini de aktaran Le Monde, "Bu aşamada her türlü seçenek ihtimal dahilinde" ifadelerine yer verdi. Fransa yönetimi, Paris'teki saldırıların ardından ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona desteğini arttırmıştı. Bu kapsamda, Charles de Gaulle isimli Fransız uçak gemisi de bölgeye sevk edilmişti.

Le Monde: Fransız Komandoları Suriye Yolcusu

Son Dakika Güncel Le Monde: Fransız Komandoları Suriye Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • BENDERKİ: Gebermeye gideyorlar 16 7 Yanıtla
  • sarsıntı: g20 ülkekelerinde ışıd ve pkk yı destekleyen varsa bizim ne işimiz var g20 de pkk ygp yi destekleyen amerika varsa bizim amerika ile ne işimiz var nato ülkeleri pkk yı destekliyorsa natoyla ne işimiz var 14 3 Yanıtla
  • ROJ: Nato yu benim emrime verin isis 1 ayda toz olur 9 7 Yanıtla
    efsane: Tim-1 sennin elinede dotunede doşyecek ler kurdler merak etme ırakta çuvalı doşedikleri gibi .. 0 0
  • CÜNEYT SEZER: TAMAM SENARYO HAZIR GEÇMİŞTE CEZAYİRDE YAPTIĞINIZ GİBİ BOL BOL KAFA KESİN ŞUNU UNUTMAYIN Kİ FRANSANIN GEÇMİŞTE CEZAYİRDE YAPTIĞI KATLİAMLARIN YANINDA İŞİD HAFİF KALIR 12 2 Yanıtla
  • HASAN ADIYAMAN: fransa gaziantepte binlerce insanı katletmiştir,kadınları kirletmiştir,cezayirde bir milyon insanı katletmiştir,sayısız kadını kirletmiştir,afrika katısında 12 devleti sömürmeye devam ediyor,bütün örgütlerin ana merkezi fransadır.pkk,dhkp ve nice satılık kiralık örgütler fransada almanyada,belçikada ofisler açmışlar,dernekler açmışlar,TÜRKİYE zararına faaliyet gösteriyorlar.fransa ektiğini biçiyor karışmayın biçmeye devam etsinler. 13 0 Yanıtla
  • sadık: Gönderin,durduğunuz hata biraz da fransız askerleri ölsün... 6 1 Yanıtla
  • t.c: Toz olurlar 2 3 Yanıtla
  • tes: lejyoner onlar hic fransizi sokarlarmi o pislige 2 2 Yanıtla
  • Hera: Saçmalamayın ya adamlar kan içinde doğmuş büyümüş fransız kalır o adamlar orda. 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement