Lise Öğrencilerinden Kan Bağışı - Antalya - Son Dakika
Güncel

Lise Öğrencilerinden Kan Bağışı - Antalya

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kan bağışından genel görüntüler -Öğrencilerin kan bağışında bulunmaları -Öğrencilerle röportaj Lise öğrencilerinden kan bağışı Kumluca ilçesinde Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

26.05.2016 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kan bağışından genel görüntüler

-Öğrencilerin kan bağışında bulunmaları

-Öğrencilerle röportaj Lise öğrencilerinden kan bağışı

Kumluca ilçesinde Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kumluca Gül -Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri kan bağışlamak için Kızılay'a talepte bulundur. Okul bahçesine gelen Kızılay kan toplama ekipleri önce öğrenci ve öğretmenlere form doldurttu.

18 yaşını doldurmuş lise öğrencileri hayatlarında ilk defa kan vermenin heyecanını yaşadı. Günün sonunda 41 ünite kan bağışlandı.

Okul Müdürü Osman Mutlu, yaptığı açıklamada, okulda öğrencilere kan bağışının önemi, düzenli kan bağışının insan sağlığına faydaları hakkında zaman zaman öğrencilere bilgilendirmede bulunduklarını, bu konuda öğrencilerden de geleceğin kan bağışçılarını hazırlama projesi oluşturarak kan bağışı etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Daha önce de okul bünyesinde bir kan bağışı etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Mutlu, "Kan bağışının hayat kurtardığını öğrencilerimize öğretmek amacıyla bu yıl ikinci kez okulumuza Kızılay kan toplama ekiplerini kabul ettik. Kan vermeye uygun olan öğrencilerimiz kan bağışında bulundular. İnşallah gelecekte de kan bağışı konusunda herkes duyarlı olur." dedi.

Lise Öğrencilerinden Kan Bağışı - Antalya
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lise Öğrencilerinden Kan Bağışı - Antalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement