Lise Öğrencisi Şakalaştığı Arkadaşını Bıçakladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lise Öğrencisi Şakalaştığı Arkadaşını Bıçakladı

Lise Öğrencisi Şakalaştığı Arkadaşını Bıçakladı
10.10.2012 13:52

Adana'da lise öğrencisi 17 yaşındaki S.B., şaka yapmak için ensesine tokat attığı okul arkadaşı aynı yaştaki M.Ç.Y.'yi kendisine küfür ettiği gerekçesiyle bacağından bıçakladı.

Adana'da lise öğrencisi 17 yaşındaki S.B., şaka yapmak için ensesine tokat attığı okul arkadaşı aynı yaştaki M.Ç.Y.'yi kendisine küfür ettiği gerekçesiyle bacağından bıçakladı. Sağlık ekiplerinin hastaneye götürdüğü yaralı öğrenci tedaviye alındı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Abdulkadir Paksoy Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi S.B., yolda yürüyerek okula giden aynı okulun öğrencisi M.Ç.Y.'nin ensesine şaka yapmak için eli ile vurdu. Canı yanan M.Ç.Y., arkadaşına küfür edince aralarında tartışma çıktı. S.B., bu kez üzerinde taşıdığı bıçağı çekip M.Ç.Y.'nin sağ bacağına sapladı. Öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.

"DEVAMSIZLIĞIM ARTAR"

Yaralı gencin bacağına tampon yapan sağlık görevlileri, tedavi için hastaneye götürmek istedi. Hastaneye gitmek istemeyen M.Ç. Y., sağlık görevlilerine, "Devamsızlığım artar, dikiş atmak zorunda değilseniz bırakın ben okuluma gideyim" dedi. Yaranın ciddi olabileceğini söyleyen sağlık görevlileri, M.Ç.Y.'yi ambulansla Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Arkadaşını bıçaklayıp olay yerinden kaçan S.B. ise kısa süre sonra yakalandı.

Şüpheli S.B., işlemlerin tamamlanması için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lise Öğrencisi Şakalaştığı Arkadaşını Bıçakladı - Son Dakika


Advertisement