"London Collectıons: Men" Mayfaır'de Kutlandı - Son Dakika
Güncel

"London Collectıons: Men" Mayfaır'de Kutlandı

"London Collectıons: Men" Mayfaır\'de Kutlandı

"London Collections: Men" etkinliğinin 4. sezonunu kutlamak üzere gerçekleştirilen özel akşam yemeğine ev sahipliği yaptı.

10.01.2014 11:23

Dünyaca ünlü tasarımcı Tommy Hilfiger ve Condé Nast International Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Newhouse, moda dünyasında kısa sürede dikkatleri üzerine toplayan "London Collections: Men" etkinliğinin 4. sezonunu kutlamak üzere gerçekleştirilen özel akşam yemeğine ev sahipliği yaptı. 6 Ocak tarihinde düzenlenen kokteyl resepsiyonunun ardından uluslararası moda basını ve VIP konuklardan oluşan davetliler, Mayfair - Restaurant 34'te Tracey Emin tarafından özel olarak dekore edilen bölümde keyifli bir yemeğin tadını çıkardılar.

Gecede konuşma yapan Tommy Hilfiger "London Collections: Men etkinliğinin 4. sezonunu kutladığımız için mutluluk duyuyorum, markamızın temelleri atılan 1985'ten itibaren "prep" ilham kaynağım oldu. Preppy stilinin doğuş yeri olan İngiltere'nin de kalbimde özel bir yeri var" dedi.

Geceye ev sahipliği yapan bir diğer isim Jonathan Newhouse ise konuşmasında "London Collections: Men kısa süre içerisinde dünya çapında önde gelen moda etkinlikleri arasında yer aldı. Bu etkinliğin yansıttığı derinlik ve yetenek inanılmaz derecede etkileyici. Londra, erkek giyiminde önemli bir moda başkenti ve Condé Nast International olarak biz de buna destek veriyor olmaktan dolayı heyecan ve gurur duyuyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'London Collectıons: Men' Mayfaır'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement