Londra'da Türk Toplumuna Hizmet Veren Kc Hukuk Bürosunun Yeni Ofisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Londra'da Türk Toplumuna Hizmet Veren Kc Hukuk Bürosunun Yeni Ofisi Açıldı

Londra\'da Türk Toplumuna Hizmet Veren Kc Hukuk Bürosunun Yeni Ofisi Açıldı

Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Demirok: "Bu tür işletmelerin artarak çoğalmasını istiyorum" KC hukuk bürosu yöneticisi Camuz: "Yeni ofisle Türk toplumunun Londra'daki kalbi olan Stoke Newington'da faaliyetlerimize devam edeceğiz"

21.09.2013 13:44

KC hukuk bürosu, Londra'da Türk vatandaşlarının yoğun olarak yaşadığı Stoke Newington bölgesindeki yeni ofisiyle faaliyetlerine devam edecek.

Açılış törenine, Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Ahmet Demirok, Ticaret Müşaviri Yüksel Akça, Hackney bölgesi başkomiseri Şebnem Chaudhri, KC Hukuk bürosu çalışanları, birçok Türk dernek ve birliklerinin temsilcileri, basın mensupları ve Türk vatandaşlar katıldı.

MÜSİAD İngiltere Temsilcisi Hakan Camuz, yöneticiliğini yaptığı KC hukuk bürosu'nun İngiltere'de yaşayan ve Türkçe konuşan topluma 12 yıldır hizmet verdiğini belirterek, yeni ofisle Türk toplumunun Londra'daki kalbi olan Stoke Newington'da faaliyetlerine devam edeceğini kaydetti.

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi olarak gelecek ay yeni görevine başlayacak Londra Başkonsolosu Demirok da Başkonsolosluk ve Büyükelçilik olarak, bu tarz ofislerin Londra'da daha fazla açılmasını istediklerini belirtti

Demirok, "Türk toplumuna hizmet ayaklarına gidiyor. Biz Türk toplumunu en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Türk çalışanların başarılı olmasını istiyoruz. Eminim ki bu potansiyel var. Londra'daki 3 buçuk yıllık görevim süresince bu potansiyeli KC Hukuk bürosu ve Hakan Camuz'da gördüm. Hiçbir şeyden çekinmenize gerek yok. Türk insanının neleri başarabileceğini biliyorsunuz ve siz bu güce sahipsiniz. Bu tür işletmelerin artarak çoğalmasını istiyorum" diye konuştu. - London, City of

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Londra'da Türk Toplumuna Hizmet Veren Kc Hukuk Bürosunun Yeni Ofisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement