Lübnan'da Türk Pilotların Kaçırılması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lübnan'da Türk Pilotların Kaçırılması

Lübnan\'da Türk Pilotların Kaçırılması
09.08.2013 11:40  Güncelleme: 13:28

Lübnan İçişleri Bakanı Şerbil, eylemi gerçekleştirenlerin bulunması ve Türk pilotların bulunması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şerbil, Türk pilotu ile yardımcısının, başkent Lübnan'daki Refik el-Hariri Uluslararası Havalimanı'na giden yolu üzere kaçırılmalarını "kendilerini şaşırttığını" açıkladı.

AA muhabirine açıklama yapan Şerbil, "Kaçırılma eylemi, beklemediğimiz bir olaydı, zira elimizde muhtemel kaçırılma eylemine dair hiçbir bilgimiz yoktu" dedi. Şerbil, eylemi gerçekleştirenlerin kimlikleri tespit edilmesi ve Türk pilotların yeri belirlenmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Bugün sabaha karşı başkent Beyrut'ta Türk pilot Murat Akpınar ve pilot yardımcısı Murat Ağca, havaalanından otele giderken silahlı kişiler tarafından durdurulan servis otobüsünden kaçırılmıştı. - Beyrut

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lübnan'da Türk Pilotların Kaçırılması - Son Dakika


Advertisement