Madenci Eylemi Çiçeklerle Sonlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Madenci Eylemi Çiçeklerle Sonlandı

Madenci Eylemi Çiçeklerle Sonlandı
06.05.2026 01:19

Bakan Çiftçi, madenci eyleminin nezaketle sona ermesini değerlendirerek teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Ankara'daki madenci eyleminin sona ermesine ilişkin, "Emekçilerimizin eylemi polislere çiçek vererek sonlandırması, milletimizin özünde taşıdığı saygı, vakar ve birlik ruhunun en güzel tezahürlerinden biri olmuştur." ifadesini kullandı.

Bakan Çiftçi, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara'da günlerdir devam eden madenci eyleminin sağduyu ve nezaket içinde sona ermesinin, herkes adına anlamlı bir tablo ortaya koyduğunu belirtti.

Eylemcilerin kadın polislere çiçek verdiği fotoğrafı da paylaşan Çiftçi, şunları kaydetti:

"Emekçilerimizin eylemi polislere çiçek vererek sonlandırması, milletimizin özünde taşıdığı saygı, vakar ve birlik ruhunun en güzel tezahürlerinden biri olmuştur. 'İşçinin hakkını alın teri kurumadan veriniz.' anlayışıyla, emeğin hakkını korumak, sosyal adaleti güçlendirmek ve her vatandaşımızın onurlu bir yaşam sürmesini teminat altına almak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Sağduyunun hakim olduğu bu sürece katkı sunan tüm taraflara teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Madenci Eylemi Çiçeklerle Sonlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement