Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Uşak'ta (2) - Son Dakika
Güncel

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Uşak'ta (2)

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Uşak\'ta (2)

Vergi Haftası nedeniyle Uşak Defterdarlığı tarafından düzenlenen 2011 yılı Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'ne katılmak ve bir dizi ziyaret için Uşak'a gelen Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden'i ve İl...

01.03.2013 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye BAKAN YARDIMCISI CANTİMUR, UŞAK'TA (2)

TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ

Vergi Haftası nedeniyle Uşak Defterdarlığı tarafından düzenlenen 2011 yılı Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'ne katılmak ve bir dizi ziyaret için Uşak'a gelen Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden'i ve İl Defterdarı Abdullah Kırım'ı makamında ziyaret etti.

Cantimur, AK Parti Uşak İl Başkanlığı'na geçerek partililere seçime yönelik görüşlerini bildirdi. Türkiye'nin 2002 yılına kadar model arayan bir ülke olduğunu belirten Cantimur, şunları söyledi:

"Türkiye AK Parti iktidarı döneminde sosyal güvenlik, sağlık, bayındırlık ve adaletle ilgili uygulamalarla model arayan ülkeyken 11 yılda dünyaya model olan bir ülke konumuna geldi. Bu başarı siyasi iktidarla sağlandı. Başka kanallara akan devlet imkanlarındaki hortumlar kesilerek hizmete verildi. Arkamızda yüzde 50 halk desteği olmasaydı bunların hiçbiri yapılamazdı. Başbakan Erdoğan, halkın gücünü kullanarak çok sayıda değişime imza attı. Dünyada ekonomik sıkıntı yaşanırken, Türkiye kalkınmaya devam ediyor."

SEÇİMDE UŞAK'IN İŞİ ZOR

7,5 milyon üyesi bulunan Ak Parti'nin dünyanın en büyük partisi olduğunu savunan Abdullah Erdem Cantimur, "CHP 1 milyon için kampanya yapıyor. Ama bizde 7,5 milyon üye var. Ak Parti yüzde 50 oya sahip olduğundan yüksekte fırtınalar daha fazla. Yüzde 50 oya sahipken, önümüzdeki seçimlerde yüzde 49 oy alırsak, teşkilatlar hesap vermek zorunda kalır. Seçimlerde Uşak'ın işi oldukça çok fazla zor görünüyor. Uşak'ın belediye başkanlığını mutlaka alması gerekiyor" diye konuştu.

Ak Parti'deki konuşmasının ardından Uşak Defterdarlığı'nın Dülgeroğlu Otel'de düzenlediği 2011 yılı Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'ne geçen Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, "Bir ülkenin vergi geliri ne kadar yüksek olursa gelişmesi de büyük olur. Şu anda birçok ülke Türkiye'yi kıskanır durumdalar. Bunun sebebi siyasi istikrardır. 90 yılda 61 hükümet kurulmuş ve iktidarların ömürleri 1,5 yıl olmuş. Ama şimdiki tabloda 11 yıldır Ak Parti iktidar. Bizim iktidarımız döneminde kalkınmada çok büyük hamleler yapıldı. Bizden önce borç içinde kıvranan ülkemize baktığımızda artık paramız var. Vergiden elde edilen gelirleri hizmete aktarıyoruz. 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefimiz var. 2023'te düşük faiz, düşük enflasyon ve oturmuş bir ekonomi bekliyoruz. Teşviklerle ülkemizi kalkındırmayı sürdüreceğiz" dedi.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Uşak'ta kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri ile yılın muhasebecilerine plaket ve onur belgesi verdi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Uşak'ta (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement