Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Kalesi Emin Ellerde - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Kalesi Emin Ellerde

Manisa Büyükşehir Belediyespor\'un Kalesi Emin Ellerde
02.08.2017 14:36

ÜÇÜNÇÜ Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kalecileri Eser Çetinkaya, Umutcan Yüksel ve Fatih Demirlek, Afyonkarahisar kampında sergiledikleri performansla teknik heyeti sevindirdi.

ÜÇÜNÇÜ Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kalecileri Eser Çetinkaya, Umutcan Yüksel ve Fatih Demirlek, Afyonkarahisar kampında sergiledikleri performansla teknik heyeti sevindirdi.

İstanbulspor'dan transfer edilen Eser kısa sürede uyum sorununu atlatırken, Teknik Direktör Levent Devrim kalede yaşanan tatlı rekabetin başarıyı getireceğini söyledi. Geçen sezon İstanbulspor'da şampiyonluk yaşadığını anlatan Eser, "İnanıyorum aynı mutluluğu Manisa Büyükşehir Belediyespor'da da tadacağım. Kaleye kim geçerse geçsin önemli değil, önemli olan takımımızın başarısı" diye konuştu.

Geçen sezon omzundan sakatlık geçiren ancak tedavi sürecinin ardından yeniden form tutmaya başlayan kaleci Umutcan ve en kritik maçlarda forma şansı bulan kaleci Fatih Demirlek  ise kalede yaşanan rekabetin kendilerini daha da hırslandırdığını söyledi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Kalesi Emin Ellerde - Son Dakika


Advertisement