Manisa'da Çocuğun Kulağından Canlı Örümcek Çıktı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Çocuğun Kulağından Canlı Örümcek Çıktı

Manisa\'da Çocuğun Kulağından Canlı Örümcek Çıktı

Akhisar ilçesinde kulak ağrısı şikayeti ile özel bir sağlık kuruluşuna götürülen 8 yaşındaki çocuğun kulağından canlı örümcek çıkarıldı.

05.09.2016 18:41

Akhisar ilçesinde kulak ağrısı şikayeti ile özel bir sağlık kuruluşuna götürülen 8 yaşındaki çocuğun kulağından canlı örümcek çıkarıldı.

Ailesi tarafından şiddetli kulak ağrısı şikayeti ile Özel Akhisar Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniğine getirilen Kenan Ege Bal'ın (8) kulağında yapılan muayenede, kulak içinde canlı örümcek bulunduğu tespit edildi.

Örümcek, kulak burun boğaz uzmanı Op. Dr. Gökhan Karadağ tarafından yapılan operasyonla çıkarıldı.

Karadağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede tarımla uğraşan ailelerde sıkça rastlanan bir olayla karşılaştıklarını, özellikle yaz aylarında bu tür vakalarda artış olduğunu söyledi.

Bu vakada örümceğin tespit edilmesinin ardından böceğin kulak kanalının derinlerine kaçması ve zarar vermesini engellemek amacıyla derhal kulağı özel bir solüsyonla yıkadıklarını anlatarak, sonrasında örümceği canlı şekilde çıkarttıklarını ve yaptıkları muayenede çocuğun kulağında herhangi bir hasar oluşmadığını belirlediklerini kaydetti.

Baba Mustafa Bal ise bir süre önce ailece tarlaya gittiklerini ve geceyi orada geçirdiklerini dile getirerek, oğlunun kulağından canlı bir örümcek çıkarıldığını gördüğünde çok şaşırdığını ve irkildiğini söyledi.

Kulağından örümcek çıkartılan 8 yaşındaki Bal ise "Gece uyuduğum esnada kulağımda aniden şiddetli bir ağrı hissettim. Ağrının yanı sıra kaşıntının da artması üzerine sabah babam beni hastaneye getirdi. Kulak burun boğaz doktoru muayene sonucu kulağımdan canlı bir örümcek çıkarttı" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Çocuğun Kulağından Canlı Örümcek Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement